Hvordan endre bakbremsene på en 2000 E430

Mercedes-Benz E430 er utstyrt med all-wheel blokkeringsfrie skivebremser. Mercedes anbefaler regelmessig inspeksjon av hele bremsesystemet for å fange noe vedlikehold må så snart som mulig. Hvis brems komponenter er funnet å være utslitt eller skadet, bytt bremseklossene og rotorer umiddelbart. Stol på bakbremsen erstatning til en profesjonell brems mekaniker, eller bytte slitte komponenter for nye selv for å spare kostnadene for arbeidskraft. Du trenger
Fjærkre baster
Tire jern
Lifting jack
Jack står
12-mm-kontakten
Ratchet
14-mm-kontakten
Bungee ledningen (eller ledning kleshenger)
Phillips-head skrutrekker
rotorer
Brake renere
Cloth håndkle
Brake fett
Bremseklosser
C-klemmen
trakt
Bremsevæske
Vis flere instruksjoner
en

Løft Mercedes 'hood og fjerne master sylinderen cap. Hetten er plassert på venstre side av motoren. Hevert halvparten av bremsevæske fra master sylinder med en fjærfe baster. Plasser lokket løst over master sylinder.
2

Løsne mutrene på bakhjulene med dekk jern. Løft kjøretøyets bakre del med jekken og hviler den bakre rammen av kjøretøyet på bukker. Fjern lug nuts og ta bakhjulene off.
3

Fjern de to caliper lysbilde pins fra innersiden av høyre bakre bremsekalippernes med en 12-mm socket og skralle. Løft bøylen fra brems montering og heng den over hjulet hub med en strikk ledningen. Du kan lage en improvisert slynge med en wire kleshenger til å henge bøylen og lindre stress på vedlagte bremseslange.
4

Skyv de to bremseklosser fra bøylen braketten. Fjern de to caliper boltene med en 14-mm socket og skralle. Fjern braketten fra høyre bakbrems rotor.
5

Fjern rotoren skruen fra platens utover vender overflate med en nr. 3 Phillips-skrutrekker. Skyv rotoren fra hjulboltene og sett den til side.
6

Ta den nye rotoren ut av emballasjen og rengjør bevare oljer fra platen med bremsedeler renere og en klut håndkle. Skyv den nye rotoren mot hjulet hub og erstatte rotoren skruen.
7

Sett bøylen braketten på rotoren og skru braketten er bolter. Påfør et sjenerøst lag av brems fett på baksiden (eller shims) av de nye bremseklosser. Skyv putene inn i sporene på bøylen braketten.
8

Plasser C-klemmen over caliper stempel og baksiden av bøylen. Stempelet er metallsylinderen som rager ut fra innsiden av bøylen. Tvinge stempelet inn i siden av bøylen og fjerne klemmen.
9

Sett bøylen over nye bremseklosser inne i caliper braketten sporet og skru i raset pins. Sett på høyre bakhjul på hjulboltene og skru på lug nuts.
10

Gjenta trinn 3 til 9 for å erstatte bremsen på venstre baksiden av E430. Løft på baksiden av kjøretøyet og fjern jack stands. Senk de bakre dekk til bakken og trekke til mutrene med dekk jern. Flytt til innsiden av Mercedes 'kabinen.
11

Start motoren. Trykk bremsepedalen helt til gulvet før du slipper den sakte. Gjenta pedal depresjoner å tvinge bremsevæske tilbake i bakbremsene å tilbakestille bøylen stempler. Slutt å trykke på pedalen etter tre bevisste depresjoner og flytte tilbake til motorrommet.
12

Fjern master sylinderen cap. Plasser en trakt inne i master sylinder. Legg bremsevæske til reservoaret inntil den er full. Fjern trakten og sikre lokket på hovedsylinderen. Lukk Mercedes 'hood.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/130685.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil