Scooter feiler når du starter

Selv om alle feiler kan virke like, alle er ikke like, og en rekke problemer kan til slutt føre til et tilbakeslag. To vanlige typer backfires eksisterer, en som oppstår inne i motoren, og en som oppstår i eksosrøret selv. Uriktig Fuel Balance

For at din scooter å kjøre riktig, må balansen av drivstoff til luft være akkurat. Typen av tilbakeslag som oppstår i motoren er forårsaket av drivstoffblanding som inneholder en for høy andel av luft, mens eksosrøret eksplosjoner er vanligvis forårsaket av drivstoff-blandinger som inneholder for lite luft.
Lekkasjer
med

Lekkasjer i luften innsprøytningssystemet er en vanlig årsak til eksosrøret feiler. Når dette skjer, vil drivstoffet som ikke har brent plutselig eksplodere. Disse typer lekkasjer kan oppstå når det er en feil med luftinntaket ventil, eller om det holder. Lignende problemer med gulp ventilen kan gi samme effekt.
Tenningsinnstilling
p Hvis eksplosjonene i scooter motor er feil timet, kan det resultere i backfiring. Hvert kjøretøy har en unik timing justering metode, men du kan vanligvis korrigere disse problemene ganske enkelt. En god måte å sjekke om dette er problemet med scooteren er at et kjøretøy med feil timet eksplosjoner vil ikke tomgang.
Drivstoffilter og Injection System

En dårlig vedlikeholdte drivstoff filter kan også føre feiler. Hvis filteret ikke er endret nok, eller om det blir tett, feiler kan forekomme. En dårlig opererer filter kan føre til lavt drivstoff press, noe som fører feiler. Likeledes, feiler en innsprøytningssystem utfører feil kan føre til ved å unnlate å brenne drivstoff helt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/129918.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil