Hvordan Wire en 5-Pole Ignition Switch

De ledninger skjemaer for tenningslåsen av alle kjøretøy kan bli funnet på Internett eller i kjøretøyet service manual. De fleste hjem mekanikk kjøre inn i problemer når du prøver å koble en fem-polet tenningslåsen fordi OEM og utskifting brytere ikke er merket på en måte som svarer til den spesifikke bilen ledningsnett skjematisk, men til en standard næringskode. Når koden er forstått og ledninger identifisert, kan du koble en fem-polet tenningslåsen på 20 minutter .. Du trenger:
Wrench
elektrikere tang
Ring eller spade terminaler
Fine-point permanent markør (hvis nødvendig)
Switch installeringsinstruksjonene eller kjøretøy manuelle
elektrisk ledning etiketter (hvis ønskelig)
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på bilen og løsne låsemutteren på terminalen holder den negative batterikabelen til den negative innlegg på batteriet. Trekk den negative kabelen på utsiden av stolpen. Vente 15 minutter for den lagrede kostnad i bilens elektriske system for å spre før du fortsetter.
2

Identifiser de fem ledninger som skal kobles til tenningslåsen. Spore hver ledning til enten sikringsboksen eller dens tilkoblet ekstrautstyr (dvs. frontlykter, vindusvisker bryter, radio). Starteren ledning vil koble til en innebygd sikring før du fortsetter til starteren i motorrommet. Batteriet ledning vil spore tilbake til fusebox, som kan tilbehøret ledninger. Rådfør diagrammet på fusebox å identifisere ledningene ved hvilken sikring kobles til dem.
3

Strip en 1/4 tommers av isolasjon av hver ledning og crimp en terminal kontakt på sine ender med elektriker tang. Bruk ring-stil terminaler hvis polene på baksiden av bryteren er innlegg og kvinnelige spade terminaler hvis polene på bryteren er mannlige spar.
4

Identifiser polene på baksiden av tenningslåsen . Stangen merket "BATT" eller "30" er for batteriet wire. Senteret pol, eller terminalen merket "87" eller "ST", er for starteren wire. Fem-polet tenningsbrytere har standard markeringer, men oppsettet av polene kan variere fra produsenten. Stangen merket "IGN" eller "87a" er for ledningen til tenningsmodulen eller kontroll. De siste to poler merket "ACC", "85", 86 "," X "eller" SU "er for tilbehør som kan kjøres uten at tenningen være i" On "posisjon og motoren i gang. Marker baksiden av slå med en fin-point permanent markør for å identifisere polene.
5

Sett tenningslåsen i dashbordet eller rattstammen følge instruksjonene for installasjon som følger med bryter eller fra kjøretøyet manualen.

6

Koble ledningene til polene på baksiden av bryteren, plassere ledningen som er på toppen av bryteren først. Dette vil unngå at ledningen kommer i veien som de andre er vedlagt. Ved tilkobling av tilbehør ledninger, er frontlys ledningen vanligvis koblet til "X" eller pole merket "85". Men hvis bryteren gjør ingen forskjell mellom de to polene merket "ACC" enten pol vil gjøre så lenge frontlys ledning er den eneste ledningen koblet til det pol. Flere tilbehør kan kobles til den gjenværende ACC ledningen (LED-lys, ettermarkedet lydanlegg, og så videre).
7

Koble den negative batterikabelen til den negative legge ut på batteri, og husk å stramme låsemutteren på terminalen med en skiftenøkkel til å fullføre prosjektet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/131425.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil