Ford Explorer Takkonsoller Programmering Instruksjoner

Produsert av Ford Motor Company, Ford Explorer full størrelse, crossover sports utility vehicle (SUV) som har vært i produksjon i Nord-Amerika siden 1990. Nyere Ford Explorer modeller ofte er utstyrt med en Homelink overhead konsoll som kan programmeres til å betjene automatisk garasjeportåpner fra bilen. Programmere Homelink konsollen og garasje døråpner til å samhandle med hverandre er en enkel prosess som tar bare noen minutter å fullføre. Du trenger
Garage døråpner eksterne
Vis flere instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningen av din Ford Explorer, og slå den til "Akk" posisjon . La nøkkelen i "Akk"-posisjon før du er ferdig med å programmere overhead konsollen.
2

Finn de tre Homelink knappene på overhead konsollen på Ford Explorer. Hold nede de to utenfor Homelink knappene til tilstøtende indikatorlampen begynner å blinke.
3

Sikte garasjeportåpner fjernkontrollen mot Homelink overhead konsollen. Hold fjernkontrollen ca 3-5 inches fra Homelink knappene. Trykk og hold på den store knappen på fjernkontrollen samtidig trykke og holde noen av de tre Homelink knapper. Se den tilstøtende lys; slipp knappene når lyset blinker raskt, så lyser kontinuerlig
4

Exit Ford Explorer og finn kontrollpanelet på baksiden av garasjen døråpner makt hovedenheten.. Se etter en liten knapp merket, "Lær", "Train" eller "Program." Trykk på denne knappen.
5

Få tilbake i din Ford Explorer og raskt trykke på samme Homelink knappen som du holdt i trinn tre. Hold i to sekunder og slipp knappen. Trykk og slipp den samme Homelink-knappen to ganger for å avslutte programmeringen overhead konsollen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/130703.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil