De AW 46 hydraulikkoljeskift Spesifikasjoner

AW 46 hydraulikkolje er høy kvalitet olje egnet for mange industrielle og mobile bruksområder, blant annet båter , heiser , pneumatisk verktøy , anleggsmaskiner og vinsjer . Det har noen avanserte konstruerte egenskaper som beskytter mot rust og korrosjon . Den hydrauliske oljen er også motstandsdyktig mot skumming , noe som fører til dårlig , treg hydraulisk system respons. Spesifikk vekt og tetthet

Egenvekt er forholdet mellom en væske tetthet til tettheten av vann . AW 46 hydraulikkolje sin egenvekt er 0.868 . Tettheten er £ 7,23 per gallon.
Flash Point

væskens flammepunkt er den laveste temperaturen det begynner å fordampe og blandes med luft for å skape en antennelig blanding . AW 46 flash- punktet er 227 grader Celsius , noe som er 441 grader Fahrenheit.
Viskositet

viskositet en væske er et mål på hvor tykk den er og det avhenger av temperaturen. Produsenter vanligvis måle viskositet i centistoke ( cSt ) . På 40 grader Celsius , er AW 46 viskositet 46 cSt , noe som gir den sitt navn . På 100 grader Celsius , tynner sin viskositet ut til 6,8 cSt .
Ytterligere Egenskaper

AW 46 hydraulikkolje viskositet tallet er nøyaktig 100 . Dens syre tallet er 0,38. Endelig er det 0.043 prosent sink etter vekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128332.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil