Hvordan erstatte en tapt 2006 Buick Key

Skifte en nøkkel for en 2006 Buick kan være tidkrevende og kostbart. De fleste 2006 Buick er utstyrt med PASS-Key III system, med en elektronisk transponder bygget inn nøkkelen som starter motoren din. Du kan ikke bruke en annen tast for å starte bilen. Derfor kan du ikke spasere ned til din lokale jernvarehandel og kutte en ny nøkkel. For å erstatte nøkkelen, må du enten gå til en forhandler eller kontakte en låsesmed som kan kutte nøklene til PASS-Key III system. Du trenger
vognkortet
kjøretøy tittel
Førerkort
Vis flere instruksjoner
en

Kontakt din nærmeste Buick forhandler og ordne en avtale for å erstatte nøkkelen. For å finne forhandler nær deg, kan du besøke Buick nettsiden og klikker på forhandlere (se Ressurser). Sett i ditt postnummer, og du vil få en liste over forhandlere i ditt område. Du vil pådra avgifter for å erstatte nøkkelen, og avgifter vil variere mellom forhandlerne. Det kan være lurt å ringe flere forhandlere før du forplikter deg til en avtale.
2

Samle alle de nødvendige dokumentene for din avtale. Du trenger ditt kjøretøy registrering, tittel og dine førerkort. For å lage en ny nøkkel, må du forhandler konkludere uten tvil at du eier bilen.
3

Gå til forhandleren på dagen av din avtale og presentere all nødvendig dokumentasjon som beviser eierskap . Giveren vil kutte deg en ny nøkkel. Sørg for at du teste den nye nøkkelen før du forlater forhandleren for å være sikker på at det fungerer. Oppnå dette ved å starte motoren med den nye nøkkelen. Hvis motoren starter, fungerer nøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/general-car-maintenance/128101.html

Previous:
Next:

Generelt vedlikehold av bil