Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Har du for å holde forsikring på en bil du ikke er Driving?

Det er stadig mer vanlig for en familie å ha flere biler i oppkjørselen sin. Foruten de daglige driverne, kan det være en klassisk muskel bil i garasjen eller en lastebil som venter på å bli gjenopprettet under en presenning i bakgården. Full forsikring ofte ikke er nødvendig for disse sjelden-drevet kjøretøy. Bærer en begrenset bruk politikk eller ingen forsikring i det hele tatt kan spare deg for hundrevis av dollar i året. Når skal Drop Forsikring

I nesten hver eneste stat, hvis en bil er registrert må bære det juridiske minimum forsikringsdekning. Hvis en bil ikke kommer til å bli kjørt, trenger du ikke nødvendigvis trenger å holde den registrert, men de fleste kommuner vil ikke tillate deg å parkere en uregistrert bil på en offentlig gate. Hvis bilen er lagret i garasjen eller bakgården det ikke krever registrering og derfor ikke krever forsikring. I denne situasjonen, vil du sannsynligvis trenger å returnere bilskilt til staten eller risiko suspensjon av førerkort. For en bil du har tenkt å kjøre en eller to ganger i året, snakke med din statens Department of Motor Vehicles om en planlagt nonoperation, begrenset bruk eller "samler" registrering. Deretter kan du skaffe kortsiktig forsikring for den tiden du har tenkt å kjøre bilen. Forsikringsselskaper tilbyr politikk for så kort periode som en eneste dag. Noen forsikringsselskaper leverandører tilbyr et rent kjørelengde-basert kostnadene for dekning, overvåket av en GPS-mottaker. Dette kan være den rimeligste forsikringen hvis du har tenkt å kjøre et par ganger i året.
Opprettholde Special Dekning

Selv om forsikringen ikke er nødvendig på din lagret bilen Det er situasjoner som du bør vurdere å opprettholde dekning. Hvis det er en lien eller lån på bilen, vil långiver kreve omfattende dekning på kjøretøyet. Selv om bilen er nedbetalt, bør du vurdere en "tyveri og brann bare" politikk fordi huseiere forsikring kan ikke dekke skader på en parkert bil. Forsikringsselskapene ofte ikke vil tillate denne typen lagring dekning på ditt eget kjøretøy, så vær forberedt på å bevise tilgang til andre transportmidler. Pleier klassisk eller antikke biler i lagring for å sette pris på i verdi, så enige om en erstatning verdi med din agent. Til slutt vil et gap i Bilforsikring dekning øke prisene, så det kan være billigere å vedlikeholde minimal kollisjon dekning mens du reiser, eller på annen måte ikke har tenkt å kjøre bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94275.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring