Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Slik Dekorer My lite soverom med hvelvet tak

Enten du er et nytt hus eller en leietaker, fikser opp et lite miljø kan du lage dekorative effekter i ditt hjem. Dekorere et lite soverom med hvelvet tak gjør det mulig for deg å eksperimentere med forskjellige interiør stiler å dra nytte av de små, klønete formet mellomrom. Fra å skape illusjoner med farge til utstillingsvindu dine sovende kamre med tekstiler, blir et lite rom med hvelvet tak en trøstende og attraktive soverom med de riktige kunstneriske innslag. Du trenger:
Paint selvklebende paneler (farge valgfritt)
Målebånd
sengetøy
Vindu behandlinger
Wall kunst
Diverse aksenter
Vis flere instruksjoner

en

Mål lengden på veggene i soverommet for å hjelpe deg å finne ut hvor mye maling og andre materialer du trenger. Bruke målingene til å få limet maling paneler av samme størrelse for å gjøre dekorere enklere.
2

Velg ditt valg av farge på selvklebende maling paneler. Selvklebende maling paneler tillate deg å eksperimentere med forskjellige fargede vegger uten å binde seg til permanent maling. De løsner og er gjenbrukbare, noe som gjør dem ideelle for leietakere og folk som smaker endres ofte. De er ofte funnet i hjem innredning butikker og Oppussing butikker.
3

gjøre rommet vises større ved å gjøre tre av veggene en lys farge, for eksempel eggeskall eller ivory. Gjør den fjerde veggen en aksent vegg ved å plassere rødt, svart eller annen fet farge på den. Gjør aksent vegg direkte motsatte av soverommet ditt dør.
4

Plasser hodeenden mot aksent vegg.
5

Velg lyse sengetøy å matche tre lyse vegger på soverommet, men lag sengetøy med aksenter som samsvarer med aksent vegg. For eksempel skaper noen pynteputer av dype farger en behagelig effekt.
6

Koordinere vinduet behandlinger for soverommet for å matche den generelle temaet farger. Unngå tunge gardiner eller persienner, som mørkere i rommet slik at det vises mindre.
7

Velg en eller to stykker av veggen kunst å ytterligere fremheve størrelsen på rommet. For eksempel velger malerier som er høyt og smalt tar nytte av de høye hvelvede tak i et lite soverom. Velg scener som inspirerer avslapning og sensualitet som kystlandskap og floral scener.
8

Plasser en liten nattbordet i rommet, ved siden av sengen. Begrens mengden av møbler du har i et lite rom ved å plassere ting som kommoder i skapet under hengende klær.
9

Legg ekstra, og valgfritt, aksenter til rommet for eksempel en runde kaste rug å matche aksent vegg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94294.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring