Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Hvordan vite om en bilen er totalt

Hvis du har vært i en ulykke, er det ikke nødvendig å vente uker for forsikringsselskapet å gi deg beskjed hvis bilen din er et totaltap. Lær hvordan du finner ut om bilen er summert ved å følge instruksjonene nedenfor. Du trenger
Towing (hvis bilen ikke er kjørbar)
Kalkulator
Vis flere instruksjoner
en

Drive bilen din (eller få den slept) til et autorisert kollisjon reparasjon sentrum. Forklar situasjonen din til representant og be om en reparasjon estimat. Planlegger å ha noen plukker deg opp, reparasjon sentrum er kanskje ikke i stand til å komme til bilen din umiddelbart
2

Plukk opp bilen og få en kopi av reparasjon estimat;. Du vil trenge det til finne ut om bilen er totaltap. De fleste kollisjon verksteder tilbyr gratis anslag, men hvis den du tok det til ikke, må du betale regningen før du får bilen.
3

Bestem verdien av kjøretøyet før ulykken. Forsikringsselskapene bruker vanligvis National Automobile Dealers Association (NADA) god stand retail verdi. Du kan få denne informasjonen på nettet på nada.com, eller du kan be en forhandler for å slå det opp for deg.
4

Beregn skadeprosenten. For å gjøre dette, dele beløpet for reparasjon estimat av verdien av kjøretøyet. Hvis skaden prosentandelen er høyere enn 70 prosent, vil de fleste forsikringsselskaper erklære bilen et totaltap. Hvis det er mindre enn 70 prosent, vil bilen mer enn sannsynlig bli reparert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94271.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring