Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Hva er full dekning Bilforsikring i VA?

Som sjåfører, vi ofte tar seg tid til å forstå hva som skjer når vi er uaktsom og forårsake bilulykker. Vi vet at det er visse forsikring krav i delstaten Virginia, og at Bilforsikring er ment å betale for eventuelle skader gjort til et annet kjøretøy. Men hva skjer med bilen din? Hvordan avgjør dere hvor mye din forsikring vil dekke i tilfelle en ulykke? Definisjon av Full dekning Insurance

I Virginia, samt andre stater, dekker full dekning Bilforsikring skaden gjort til bilen din hvis du er i en ulykke sammen med eventuelle skader på andre kjøretøy involvert i ulykken. Dersom et kjøretøy er ødelagt, vil full dekning politikk betale kontant for dagens markedsverdi av bilen. Mest full dekning politikk har en egenandel som må være oppfylt før forsikringen begynner å betale.
State Bilforsikring Krav

delstaten Virginia krever ikke at sjåførene bære full dekning Bilforsikring men det krever ansvarsforsikring, som vil dekke den andre sjåføren dersom en ulykke skulle inntreffe. Ansvaret politikken må dekke personskade eller død av en person på et minimum på $ 25.000, det personskade eller død av to eller flere personer på et minimum av $ 50 000, og materielle skader på et minimum av $ 20.000. Staten anbefaler at en sjåfør kjøpe mer enn minstekravet og hvis det er mulig at sjåføren kjøpet full dekning forsikring.
Usikrede Motor Vehicle Fee

Delstaten Virginia lar sine innbyggere til å drive uforsikrede på egen risiko hvis de betaler en $ 500 uforsikret motorvogn gebyr. Gebyret må betales hver gang registreringen fornyes. Hvis en sjåfør er funnet å være drivkraften uforsikrede og har ikke betalt uforsikret motorvogn avgift, vil de ha sin kjøring og kjøretøyets registreringsnummer privilegier suspendert. Å gjeninnsette disse privilegiene sjåføren må betale en $ 500 lovbestemt avgift, sende inn en økonomisk ansvar forsikringsbevis (SR-22) med DMV for tre år og muligens betale en oppreisning gebyr.
Verifisering av dekning

Forsikring bærere er pålagt å gi avdelingen av motorkjøretøy med elektroniske oppdateringer av en sjåførens forsikring informasjon og en beskrivelse av kjøretøyet. Hvis en policy er kansellert, dersom dekning er lagt til eller hvis en ny dekning politikk er skrevet for et kjøretøy registrert i Virginia, må endringene også rapporteres.
Finne Dekning
< p> Virginia har en konkurransedyktig vurdering lov som innebærer at ulike selskaper vil tilby ulike retningslinjer på ulike priser. Det er til forbrukerens fordel å lete etter den beste kvaliteten dekning til best pris. The Bureau of Insurance utgir en forbruker guide for å sammenligne Bilforsikring premiene i Virginia. Hvis en sjåfør er å ha problemer med å finne et forsikringsselskap som vil akseptere dem, tilbyr delstaten Virginia Virginia Automobile Insurance Plan. Det er en høy premie plan som bør være en siste utvei når du søker etter forsikring og bør bare brukes til sjåføren finner forsikring andre steder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94299.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring