Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Hvordan deaktivere Daytime Lights i en Chevy Van

Chevy varebiler utstyrt med kjørelys (DRL) vil slå på lyset så snart van er enten slått av eller satt i stasjonen. Denne funksjonen bidrar til å sikre mot å kjøre uten lys om natten, og øke synligheten i tider med regn og tåke. Det er tider, men når du ikke vil dagtid lysene på når Chevy van kjører - venter på at noen utenfor et hus eller på en drive in kino, for eksempel. Instruksjoner
en

titt på din brukerhåndboken for å lokalisere DRL sikring. Hver Chevy kjøretøyet har sikringen på et annet sted. Hvis du ikke har brukerhåndboken, kan du besøke servicesenteret på en Chevy forhandler og be en mekaniker til å peke ut plasseringen av DRL sikring.
2

Trekk ut sikringen kontrollere DRL. I noen biler kan du bli pålagt å skifte sikringen med en jumper sikring. I biler som krever en jumper sikring, hvis du ikke setter jumperen sikringen i, vil frontlysene ikke fungere i det hele tatt. Brukerveiledningen eller Chevy forhandler mekaniker kan gi deg råd hvis du trenger en. Du kan kjøpe en genser sikring på auto deler butikker og fra Chevy forhandlere.
3

Slå på Chevy van og se om kjørelys tennes automatisk. Hvis lampene lyser, må du kontrollere at du har trukket ut en sikring eller om du trenger jumperen sikringen installert.
4

Kontroller at frontlyktene lyser når du slår dem på manuelt.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94332.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring