Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

California SR 22 Krav

En California SR 22 er en forsikring bevis sertifikat. Når førerkort er suspendert eller påberopes på grunn av trafikk lov brudd eller en DUI (Driving under påvirkning av narkotika eller alkohol) overbevisning, er SR 22 for å gjeninnsette det privilegium å kjøre. Dette er arkivert av auto forsikringsselskapet og holdt av California Department of Motor Vehicles (DMV). Dette sertifikat bekrefter at du har møtt statens minstekrav til ansvar dekning. Bakgrunn

SR 22 filing kreves av California DMV hvis du ønsker å gjeninnsette førerkort som har blitt suspendert. Suspensjon er autorisert av ulike grunner. En hovedårsak er domfellelsen av DUI under en domstol. Andre eksempler er gjentatte trafikkforseelser i løpet av kort tid, mange ubetalte bøter og billetter og unnlatelse av å overholde DMV forskrifter. Suspensjon kan også stamme fra involvering i en ulykke uten skikkelig forsikring.
Dekning

Forsikringen må dekke ikke bare biler som er registrert i ditt navn, men også biler du rutinemessig kjøre. Hvis du er dømt for fyllekjøring og velger ikke å kjøre lenger, trenger du ikke å sende inn en SR 22. Hvis du har tenkt å kjøre, men ikke eier en bil, kan du søke om nonowner sin SR 22 ansvar politikk, som gir dekning hver gang du kjører en annens bil.
Length |

Vanligvis må en SR 22 status være på filen med California DMV i tre år etter at lisens suspensjon. Du trenger ikke å sende inn hvert år så lenge som en full SR 22 forsikringsdekning opprettholdes under den angitte perioden. Hvis politikken er droppet, kansellert eller avsluttet, er det ansvaret til forsikringsselskapet å informere California Department of Motor Vehicles. Du må straks skaffe en ny SR 22 dekning fra et annet forsikringsselskap for å unngå en annen lisens suspensjon.
Cost

Kostnaden for California SR 22 varierer avhengig av den aktuelle forsikring selskap. Dette er det samme som med andre auto forsikringer. Ifølge shouselaw.com, kan SR 22 dekning koste rundt $ 300 til $ 800. En SR 22 klient vil ikke motta noen forsikring rabatt som lovene i California forbyr DUI lovbrytere få tilgang til denne privilegium for 10 år etter bruddet skjedde. Noen forsikringsselskaper har også betalt rundt $ 25 til $ 50 for SR 22 filing. En reissue avgift på $ 125 må også betales for DMV å gjeninnsette kjøring privilegium.
Hensyn

Ikke alle bil forsikringsselskaper tilbyr SR 22 dekning. En SR 22 krever en høyere forsikringsutbetalinger som Bilforsikring bedrifter vil klassifisere sjåføren høyere risiko. I disse dager, er innlevering skjemaet med DMV gjort elektronisk. Staten har også iverksatt et program for å hjelpe deg med å finne SR 22 dekning i tilfelle du ikke kan få dekning for deg selv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94315.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring