Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Hvordan skrive Inspirerende Stories

Inspirerende historier er historier om håp, løfte og oppmuntring. De vekker følelser hos leseren, og bygge en forbindelse mellom leser og skribent. Det primære målet for en inspirerende historie er å inspirere innenfor leseren en følelse av positivitet, enten det være en plutselig følelse av motivasjon eller følelse av håp i en desperat situasjon. Inspirerende historier kommer i mange former, og skrive en er ikke veldig vanskelig. Likevel kan noen nykommer til inspirerende skriftlig dra nytte av tipsene som tilbys av andre forfattere. Instruksjoner
en

Bruk følelser i historien. Inspirerende historier er ment å avsløre personlige opplysninger om en persons liv. Av natur er de fylt med følelser, noen triste, noen morsomme. Ikke nedtone karakterens kamper eller triumfer.
2

Skriv om sanne historier. Inspirerende historier snakke til leseren, fordi de ikke er en del arbeid av fiksjon oppdiktet i sinnet til en fiction forfatter. De inspirerer, fordi de presenterer muligheten for at endring kan skje og håper eksisterer. Disse følelsene vil bli formidlet til leseren bare hvis de historien de leser er sant. Ikke prøv å øke fantasy av din historie ved å legge falske eller ukjente detaljer. Disse kan få leseren tenker at historien kan som helhet være falske, disillusioning dem fra det punktet i historien.
3

Skriv en historie med et poeng. Inspirerende historier må følge en grunnleggende handlingen i en person som holder ut motgang, men kommer ut av det triumferende. Denne tomten kan vanligvis pakket inn i en leksjon eller konsept som formidler håp til publikum. Hvis triumf kommer fra urelaterte hendelser, er det ingen sammenheng. For eksempel vurdere en mann som mistet et barn, men vant i lotto. Disse hendelsene ikke har en sammenheng, fordi selv om mannen er nå rik, har han mistet sin største besittelse. Dette representerer ikke en virkelig inspirerende historie. En historie som vil være inspirerende kunne innebære en mann som mistet sin sønn endelig å ha en andre barn etter år med sin kones ufruktbarhet. Det er håp, og det triumfer.
4

Intervju relevante personer involvert i historien for detaljer. Fylle historien med detaljer du har gjort opp er en dårlig idé, men å snakke med folk som faktisk utholdt historien og finne ut sanne detaljer fra dem vil gi troverdighet til historien din. Det vil også gjøre det lettere å skrive som du vil ha mer materiale å inspirere ideer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94314.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring