Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Forklar Omfattende Bilforsikring

Omfattende Bilforsikring er en type skade på eiendom forsikring som dekker fysisk skade på bilen din fra hendelser andre enn kollisjon med annet kjøretøy eller objekt. Ifølge CarInsurance.com nettside, betaler omfattende forsikring for å reparere bilen, minus egenandel du har valgt. Omfattende dekning er ikke påkrevd av stater. Men hvis du finansiere eller lease bilen, panthavere vanligvis krever at du har det. Hva den dekker

Omfattende forsikringen dekker utskifting av auto glass skadet av hagl eller flygende vrakrester. Den dekker også skader fra flom, vind, hagl og andre vær-relaterte hendelser, ifølge CarInsurance.com.
Jordskjelv og Deer

Omfattende forsikringen også dekker skader fra jordskjelv, brann, tyveri, hærverk, opptøyer og fallende eller kastet gjenstander. Og det dekker skader fra en kollisjon med et rådyr eller andre dyr eller fugl.
Hva er ikke dekket

Omfattende dekker ikke alt. For eksempel, utelukker det skader fra maskinhavari eller annen slitasje. Den dekker ikke skader fra rust eller skader på dekk. Og det ikke dekker tap av personlige eiendeler igjen i bilen. Omfatter heller ikke skade på annen manns eiendom.
Omfattende v. Kollisjon

Omfattende og kollisjon forsikring er ulike former for fysisk skade dekning. Kollisjon dekker fysisk skade på bilen din hvis den treffer et annet kjøretøy eller blir truffet av et annet kjøretøy. Den dekker også fysisk skade ved sammenstøt med en gjenstand som en stolpe, gjerde eller tre. Den dekker ikke skader på andres eiendom. Omfattende, derimot, er for fysisk skade av andre årsaker enn kollisjon. Kollisjon, som omfattende, ikke kreves av stater, men lien holdere kan kreve det på biler du finansiere eller lease.
Hvem trenger Omfattende?

Omfattende forsikring er best egnet for personer med nyere biler eller biler som er i utmerket tilstand, for å dekke reparasjon eller erstatning i tilfelle tap, ifølge CarInsurance.com. Det er også verdifullt for mennesker i forstadsområder og landlige områder som har større risiko enn gjennomsnittet for å kollidere med hjort. Du må også ha den hvis du finansiere eller lease bilen. Denne forsikringen kan ikke være verdt hvis du har en gammel bil eller en i dårlig forfatning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94313.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring