Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Car Insurance for studenter og Florida Law

Forsikre et kjøretøy er et dyrere alternativ for studenter i forhold til andre bileiere fordi forsikringsselskapene oppfatter studenter som en høyere risiko. Strenge straffebestemmelser er en ekstra byrde, særlig i en stat som Florida der no-fault lov er på plass, og grunnleggende full dekning bilforsikring er bare minstekravet for å kunne kjøre lovlig. Hensyn

Bileiere under 25 år og over 65 år er statistisk de mest ulykkesbelastede aldersgrupper i Florida. Mannlige sjåfører under 25 år har vist seg å være mer risikofylt enn noen annen aldersgruppe, og derfor ender opp med å betale de høyeste premium priser for bil forsikring. En høyskole-alderen driver i Florida kanskje må betale 50 prosent mer enn gjennomsnittet premie. Selv om studenten er på college andre steder, så lenge han har en registrert bil i Florida, er minimum dekning obligatorisk.
Florida Law

Under Florida no-fault lov, må alle motorkjøretøy eiere lisensiert i staten med en Florida registrering besitte et minimum av $ 10.000 i PDL (eiendom skade ansvar) og $ 10.000 i PIP (personskade beskyttelse), og må opprettholde denne dekning uten en pause under lisensiering og registrering periode. Alle som bor i Florida i minst 90 dager i året trenger for å opprettholde denne forsikringen om oppholdet er kontinuerlig eller en sum av flere besøk. I tillegg må forsikring gis av et selskap eller agent lisensiert til å gjøre forretninger i Florida.

Spesielle tilfeller

I tilfeller der sjåfører har vært involvert i ulykker eller visse trafikkforseelser i det siste, kan de måtte kjøpe ekstra forsikring, som PIP på $ 10.000 for hver person som bruker den registrerte kjøretøy, BIL (personskade ansvar) til melodi av $ 20.000 per forekomst, $ 10.000 i PDL per forekomst eller en kombinert solo grense på $ 30.000 per skadetilfelle. Ekstra dekning må opprettholdes i tre år for sjåfører skyldig i å drikke under påvirkning, som inkluderer $ 50.000 i skade på eiendom ansvar, $ 100,000 dekning for én person og $ 300,000 dekning for to eller flere personer skadd eller drept i en enkelt hendelse, eller en $ 350 000 obligasjon som en kombinasjon alternativ.
Dekning

PIP dekker 80 prosent av medisinske utgifter, 60 prosent av tapt lønn, 100 prosent av erstatning tjenester som barnepass og hus holde, og opp til $ 5000 for død fordeler. PSD dekker kostnadene for skader forårsaket av den forsikrede bilen til andres eiendom for personer som omfattes av forsikringen inntil det beløp som er angitt i den.
Anbefalinger

rekke ting som kan hjelpe elevene få ned kostnadene for bil forsikring. Unngå dyre og sporty biler og kjøpe brukte biler under $ 5000 ved å betale i kontanter vil redusere premien, foregriper behovet for en omfattende dekning og oppmuntre en økning i egenandeler. Opprettholde gode karakterer på skolen og går for en avansert kjøring kurset hjelpe poengsum rabatt poeng med forsikringsselskaper. Parkerer bilen i låste lokalene og installering av alarm-systemer eller immobilizers, spesielt i høyere bil-relaterte kriminalitet rente områder, viser på premium rate. Dyre modifikasjoner på billigere biler er utilrådelig i forhold til forsikringskostnader. Også kan gjøre noen markedsundersøkelser på ulike forsikringsselskaper, politikk, priser og rabatter gå langt i å spare penger på bil forsikring for studenter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94308.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring