Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Måter å spare på Car Insurance

Visste du at etter bolig og mat, er Bilforsikring muligens den største regningen? Derfor er det i din beste interesse å spare så mye som mulig på dine priser. Din premie bestemmes av mange faktorer. Hvis du kunne kontrollere disse faktorene, vil du være i stand til å få ned kostnadene. Heldigvis kan du påvirke noen av disse faktorene og spare penger. Din Credit Score Matters

Forsikringsselskapene granske sine søkernes kreditt score. Ifølge forsikring leverandører, kreditt-score gjenspeiler i stor grad hvordan økonomisk stabil du er og om du utgjør noen risiko i å betale premiene. Hvis du har en dårlig kreditt historie, vil du måtte betale mer, mens en søker med en uklanderlig kreditt historie vil få en bedre pris. En god kreditt score hjelper deg å spare på ikke bare bil forsikring, men også et boliglån, og auto lån.
Be om en høyere egenandel

Hva er en egenandel? Ifølge Investorwords.com, er en egenandel "... mengden av et tap som en forsikring innehaveren må betale ut av lommen før refusjon begynner ..." Derfor, hvis du velger høyere egenandeler, vil premiene avta.

Også bli kvitt noen dekning som du ikke trenger, for eksempel kollisjon og /eller omfattende dekning på eldre biler med lav markedsverdi. Dekning som dette ikke ville være svært gunstig for deg, så din påstand aldri kan overstige premien beløpet. I tillegg, hvis du er dekket av en god helse, liv og uførhet forsikring, kan du gå inn for minimum beskyttelse på personskade.
Spør om rabatter
< p> For mange søkere ikke vet om disse eller ikke spør om dem. Rabatter er tilgjengelig for profesjonell forening medlemskap, multi-bil eierskap, klubb medlemskap, og pensjonister. Du selv har rabatter for tenåringer, og i stedet for å få barnet ditt en ekstra forsikring, kan du forsikre ham på politikken. Gjør

grundig forskning, spør dine venner og kolleger, og søke råd før du kjøper en politikk . Ved å gjøre dette, vil du være i en posisjon til å gjøre et informert valg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94273.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring