Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Full dekning Bilforsikring Krav

Når folk refererer til "full dekning" auto forsikring, de vanligvis betyr en politikk med state-mandat minimum ansvarsforsikring samt sammenstøt og omfattende forsikring som dekker hærverk, tyveri og /eller glass brekkasje. I noen tilfeller kan folk refererer til ansvarsforsikringen hver stat krever så full dekning under loven. Men når du kommuniserer med forsikringsselskaper, allment aksepterte uttrykket "full dekning" refererer til fysisk skade dekning, inkludert omfattende og kollisjon forsikring samt statens minimum ansvar dekning. Ansvar Dekning

Ansvar dekning er forsikring for noen skade på eiendom, personskade eller død en driver kan føre til, men inneholder den ikke førerens personlige kjøretøy. Minste forsikring som kreves for de fleste stater er ansvarsforsikring, som gir dekning for skadde personer og materielle skader. Auto lån selskaper krever ansvarsforsikring i det minste. En leide bilen kan bli pålagt å bære en spesifisert grad av dekning som kan være høyere enn de statlige krav. Når du velger grensene for dekning for ansvarsforsikring, må sjåførene være klar over at hvis skadene er mer enn grensen av politikken, er sjåføren økonomisk ansvarlig for det overskytende, noe som kan skape en økonomisk motgang.

omfattende dekning

Omfattende dekning er en forkortet navn for omfattende fysisk skade dekning. Denne dekningen betaler for eventuelle skader på sjåførens bil, andre kjøretøyer føreren kan betjene, tyveri av kjøretøy eller katastrofer, herunder brann eller flom.
Kollisjon Dekning

Kollisjon dekning betaler for førerens bilen når den blir truffet av et annet kjøretøy eller objekt, eller når den treffer et annet kjøretøy. Denne dekningen betaler bare for den gjeldende verdien av bilen og gir ikke for restaurering av ettermarkedet kjøretøy forbedringer eller verdien av eventuelle lån sjåføren kan betale.
Egenandeler
< p> Egenandeler kan settes av kjøperen av forsikring og er ikke gjenstand for gjennomgang av bilens utleier eller annen kreditor. Egenandelen er beløpet som må betales før dekningen gjelder. For eksempel, hvis tapet er $ 2500 og egenandelen er $ 500, må forsikrede betale $ 500 før forsikringen betaler de resterende $ 2000.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94300.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring