Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Slik Dekorer en gammel bad

Sprucing opp hjemmet ditt miljø lar deg ta kontroll over utseendet og følelsen av hvert rom i huset ditt. Dekorere en gammel bad i hjemmet ditt kan du mikse og matche ulike farger, mønstre og teksturer for å gjøre det gamle badet ser nye igjen. Fra shabby chic til moderne og konservativ, er innredningen ordningen du velger er helt opp til deg. Du trenger
Bad Essentials (håndklær, dusjforheng, osv.)
Kast rug
assorterte innredning aksenter (veggen kunst, nips, etc.)
Vis flere instruksjoner

1 En mengde farger gjør dekorere en gammel bad moro.

Velg farger du ønsker å innlemme i det gamle badet. Dette gjør velge dekorative aksenter en enklere oppgave, som du koordinere med de fargene du har valgt. Du kan enten matche den gamle badet til resten av ditt hjem innredning, eller få modig og kreativ med lyse og levende farger.
2

Velg bad nødvendigheter som håndklær, vaskekluter, toalett deksler og en dusj gardin. Gjør det vesentlige samsvarer med din valgte fargevalg.
3

henge håndklær og vaskekluter i nærheten dusjen eller badekaret i det gamle badet for å tjene som funksjonell innredning.
4

Velg et lite kast teppe til å bli plassert sammen med badekar eller dusj av gamle bad. Ikke bare tjener teppet som en måte å tørke føttene etter en dusj, legges det til en dekorativ touch til miljøet.
5

Velg en slags vegg kunst for å fremheve fargevalget på den gamle bad. Bad kunst kan være nesten hva du velger, for eksempel strand scener, floral malerier, eller inspirerende plaketter.
6

Ordne diverse knickknacks rundt på badet for å trekke oppmerksomheten til de dekorative aksenter. Stearinlys, små statuer elementer og potteplanter bringe attraktive kvaliteter til en trist, gamle bad.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94301.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring