Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Canadian Car Insurance Forskrift

Canada, som USA, krever at alle bilførere har forsikring for å lovlig kjøre et kjøretøy. Men, det er andre regler for kanadiske bil forsikring som du bør forstå hvis du planlegger å ha en bil og kjører i Canada. Selv om det er noen forskjeller mellom provinsene, reglene er ganske generell og grei. Generelle regler

Ved kjøp bil forsikring i Canada, vil du motta en kanadisk Inter-provinsen Motor Vehicle Liability Insurance Card, også kjent som en "rosa kort." Den rosa kortet tilsvarer en leverandør utstedt av forsikring kortet i USA. Du må gi det hvis forespurt av en politimann i Canada, og det bør være lett tilgjengelig når du kjører. Hver provins bestemmer sine egne minimum dekning grenser og egenandeler for beboere.
Quebec

En regjering program dekker alle skader ulykke krav i Quebec. Imidlertid må kjøretøy og eiendom påstander inne i Quebec og ulykker utenfor Quebec dekkes av private forsikringsselskaper. Quebec tillater ikke søksmål for økonomiske tap over de nei-feil ulykken fordeler av ens politikk. Quebec krever også direkte kompensasjon, noe som betyr at den skadelidte må motta betaling for skader fra sitt eget forsikringsselskap, og bør ikke kontakte den andre partens forsikring.
British Columbia, Saskatchewan og Manitoba

I British Columbia, Saskatchewan og Manitoba, bevis på forsikring er nødvendig før et kjøretøy registrering er utstedt. Forsikringen kan kjøpes enten gjennom offentlige eller private forsikringsselskaper. Statlig forsikringsordning gir grunnleggende minimum av dekning. Saskatchewan og Manitoba tillater ikke krasje ofrene til å saksøke for smerte og lidelse. Manitoba heller ikke tillate søksmål for økonomiske tap over de nei-feil ulykken fordeler.
Ontario

I Ontario, kan du bare saksøke for inntektstapet som følge av ulykken hvis du oppfyller visse case-spesifikke kriterier, og bare når skaden er svært alvorlig. Ontario gir også søksmål for alvorlig skade og død, men egenandeler vil bli vurdert. Ontario, som Quebec, gjør at brukerne direkte kompensasjon.
Andre provinser

I Alberta, New Brunswick, Prince Edward Island og Nova Scotia, lovene er noe som ligner på det som finnes i USA. The Alberta frivillig sektor Forsikring Rådet behandler saker som omhandler Alberta regjeringen og private forsikringsselskaper. Alle provinser krever obligatorisk minimum dekning, men disse bruker ikke direkte kompensasjon. I stedet kan forsikrede ulykken ofre samler inn fra den andre partens forsikring.
Annen informasjon

Ulykke fordeler dekning er nødvendig i alle områder unntatt Labrador og Newfoundland.This dekning kompenserer alle skadelidte uavhengig av skyld. Canada har også universell uforsikret bil kjøretøy beskyttelse. På grunn av forskjellene mellom provinsene, varierer forsikring sterkt mellom bilister. Lover er også alltid endres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94305.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring