Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Fordeler med Full dekning Car Insurance

Drivere betale for bilforsikring med antagelsen om at hvis noe skulle skje med bilen, vil forsikringsselskapet hjelpe dem betale for det. Dessverre, det er nok av scenarier som ikke dekkes av vanlig bilforsikring som kan resultere i heftig reparasjonskostnader som kommer direkte ut av lommen. En måte å unngå dette på er ved å kjøpe full dekning bilforsikring. Identifikasjon

Full dekning bilforsikring er en ekstra type kjøretøy dekning som brukes i forbindelse med tradisjonell forsikring. Mens standard forsikring dekker skader på et kjøretøy som resultatene fra bevegelige kollisjoner (samt kjøretøy tyveri), dekker full dekning forsikring stort sett alt annet som kan forårsake skade på en bil. Som sådan er den viktigste fordelen med full dekning forsikring som du er mer sannsynlig å bli dekket ved innlevering et forsikringskrav for skader på kjøretøyet.
Funksjon

Mens uttrykket antyder at sjåførene vil være fullt dekket uansett hva omstendighetene, dette er ikke helt sant. Spesifikke full dekning regler kan variere, men de har en tendens til å dekke ikke-kollisjon kjøretøy skader forårsaket av brann, oversvømmelse, naturkrefter (hagl, is og snø), dyr, hærverk og "force majeure", slik som et tre faller på en bil.
Lagt Fordeler

En annen fordel med full dekning bilforsikring er refusjon for stjålet fra inne i bilen. Under tradisjonell bil forsikring, er varer stjålet fra bilen din ikke dekket. Full dekning planer tillater sjåfører å forsikre sine eiendeler opp til en gitt mengde. For eksempel vil en full dekning plan med $ 10,000 tyveri dekning betale den totale markedsverdi av eiendeler stjålet, opp til 10.000.
Hensyn

Selv om fordelene med fullt dekning bilforsikring kan være betydelig, kan fordelene ikke oppveier den ekstra kostnaden for slike planer. Legge til en full dekning politikk til bilen din kommer med økte månedlige premie. I det lange løp, kan den ekstra kostnaden bevise kostnadseffektive når det gjelder tid til å gjøre et krav. Men for de som har en lav risiko for å støte på kjøretøyet skader fra vær eller hærverk, kan dekningen ikke være nødvendig.
Expert Insight

Full dekning Bilforsikring er mest gunstig for folk som eier en ny eller dyr bil. Dette er fordi driveren står overfor betydelig høyere reparasjonskostnader bør oppstå skader på kjøretøyet. Det bør også bemerkes finansieringsselskaper som lease eller finansiere biler kan kreve sjåføren å bære full dekning forsikring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94264.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring