Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Hva er Powertrain dekning?

Powertrain garantien gir forsikring for eieren av et kjøretøy i tilfelle det er store problemer med kjøretøy drivverket komponenter, som motor, girkasse og drivaksler. Alle nye biler som selges i 2010 kom med produsentens grunnleggende garanti, pluss en drivverket garanti spesifikt dekker de kritiske delene. Bakgrunn

En grunnleggende garanti fra en produsent, ofte kjent som "støtfanger til støtfanger" dekning, vil muliggjøre en kjøretøyets eier å ha nesten alle deler i sine kjøretøy skiftes ut hvis det er ødelagt eller lider en fiasko. På toppen av det, vil produsenten tilby drivverket garanti dekning til å dekke begge deler og lønnskostnader for å erstatte viktige komponenter. Kostnaden for garantien er vanligvis inkludert i kjøpesummen for kjøretøyet.
Dekning

En typisk drivverket garanti dekker indre deler av motoren og sylinderen blokk, overføring saken og dens indre deler og drivsystemer og deres interne deler.
Begrensninger

Powertrain garantidekningen vanligvis vare så lenge produsentens grunnleggende garanti , men ofte er ikke overføres til ny eier dersom kjøretøyet er solgt.
Hensyn

I 2007 annonserte Chrysler at det ville gi en levetid drivverket garanti for nesten alle sine kjøretøy, men det faktum at det var ikke avhendes forvirrede mange kjøpere. I 2009 endret Chrysler sitt tilbud til en mer bransjestandard garanti på fem år eller 100.000 miles.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94336.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring