Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Tennessee Bilforsikring lover

Tennessee var opprinnelig en tilstand som ikke krever forsikring om du kunne bevise at du var økonomisk i stand til å betale for en ulykke bør man forekomme. De siste årene har statens forsikring lover har endret sterkt til å beskytte dem som har blitt rammet av uforsikrede sjåfører. En tilstand minimum av ansvar dekning er nødvendig. Ansvar dekker det som er gjort til den andre sjåføren. Omfattende dekning betyr at du har ansvar for den andre bilen og fysisk skade dekning for din egen bil. State Nødvendig Dekning

I Tennessee det regnes som en 'privilegium' for å kjøre et kjøretøy og derfor et ansvar for å opprettholde forventningene til det privilegiet. Hvis du har en bil, må du ha Ansvar dekning på 20 \\ 50 \\ 10. Du er ikke pålagt å ha Usikrede bilist, Personskade beskyttelse eller fysisk dekning for bilen din.
Hva gjør 20 \\ 50 \\ 10 Mean?

Ansvar på $ 20.000 per person med en maksimal utbetaling på $ 50.000 per ulykke. $ 10.000 er maksimum for hvor mye som skal betales for den skaden du har forårsaket.
Hva skjer hvis du ikke har forsikring?

DMV (Department of Motor Vehicles) i Tennessee er informert om alle forsikringsselskaper avbestillinger, opphører, og ikke-fornyelser. Offiserer også be om bevis når et kjøretøy er stoppet. Unnlatelse av å ha forsikring resultater i kjøretøyets registreringsnummer fornyelser blir nektet, lisensierer blir opphevet og tunge bøter. Unnlatelse av å ha en gyldig lisens og forsikring resultater i kjøretøy impoundment og fengselsstraff.
Hvis lisensen er tilbakekalt eller suspendert

Forsikringsselskaper kan enten dekke sjåføren individuelt og deretter "Legg til" på bilen dekning, eller dekke bilen og legge på den enkelte sjåfør. Hvis du mister lisensen eller retten til å bruke den, kan forsikringsselskapet avbryte "du" direkte, men fortsatt dekker bilen eller andre førere oppført på politikken. Hvis du kan få forsikring på deg selv eller forsikringsselskapet samtykker i å fortsette dekning, vil du trenger en spesiell form som kalles en SR-22. Dette skjemaet er ikke forsikring, men bevis på forsikring av en enkelt sjåfør.
Tennessee Tort

Tennessee loven er bygget på et tort system som betyr i hvert kjøretøy ulykke en ansvarlig part må hete og at personen vil bli holdt ansvarlig for skadene. Unnlatelse av den enkelte til å betale for skadene vil resultere i enten tunge bøter eller fengsel, uansett, vil en opptreden foran en dommer være obligatorisk

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94268.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring