Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Tester for å redusere Car Insurance

Ingen liker å betale for bilforsikring. Med en fersk undersøkelse fra carinsurance.com viser gjennomsnittlig familie betaler i overkant av $ 1900 per år, er det fornuftig å gjøre alt du kan for å redusere du bil forsikring priser. En måte å kutte din premie kan være å ta en online test. Mange forsikringsselskaper tilbyr rabatter til personer som klarer å passere nettet kjøring kurs. Ta et nettbasert kurs

fleste nettbaserte kurs som tilbys er oppfriskningskurs i defensiv kjøring. Deltakerne logger seg på å sette seg selv i et simulert kjøremiljø. Ulike kjøresituasjoner presenteres som tester brukerens viten og ferdigheter.

Etter fullført kurs, bilistene får en rabatt på mellom 5 til 15 prosent, og rabattene er vanligvis brukes i tre år. Denne besparelsen kunne beløpe seg til $ 855 over tre år for den gjennomsnittlige amerikanske familien. Selv med den typiske online klasse koster rundt $ 50, er du fortsatt langt foran spillet.

Ikke alle stater har vedtatt lover som åpner for reduksjon i ratene for de som tar den nettbaserte kurs. Men noen forsikringsselskaper operatører lar sine forsikringstagere å ta kurset, og får en "god sjåfør" rabatt.

For å finne ut om staten tilbyr en online kjøring kurs, ta kontakt med statens Department of Motor Vehicles eller Secretary of Insurance.
Andre fordeler

Foruten en reduksjon i auto forsikringspremie, online kurs er brukt i noen stater som en måte å redusere bøter eller kuttet poeng for å flytte et forhold, eller har billetter avvist. Disse brudd kan føre til en økning i forsikringspremien, så har dem redusert eller avvist kan hindre at prisene økte.

Ikke bare kan disse kursene redusere din forsikringspremie, de er en utmerket påminnelse om god, defensiv -kjøring atferd. For de som ikke har tatt en førerprøve i 30 til 40 år, er et oppfriskningskurs ikke en dårlig idé. For eksempel ble mange år siden bilistene lært å holde hendene på rattet på ti og to stillinger. Det er ikke lenger tilfelle, sier Dan Van Tessel, American Automobile Association (AAA) leder av driver opplæringsprogrammer. "Anbefalingen er å holde hendene på 8 og 4, eller 9 og 3," sa han. Slike små forandringer kan gjøre en forskjell, og er vanskelige å passere langs det generelle publikum kjøring. Online kurs tilbyr muligheten til å få ord ut om sikrere kjøring teknikker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94274.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring