Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Hvordan selge Auto Garantier

Garantier er verneplaner for biler. De kan bare dekke reparasjoner til en bestemt bil del eller ett system i bilen, for eksempel overføring, eller gi dekning for deler, arbeid for eventuelle feil og veien siden assistanse. Garantier er kjøretøy servicekontrakter der produsenten eller selgeren lover å utføre en reparasjon funksjon om nødvendig innenfor en tildelte tidsrammen. Levetid garantier er ikke vanlig i denne bransjen. Instruksjoner
en

gjennom garantien. Revurdere dekning og utvide det nødvendig å gjøre det mer attraktivt for kjøperne. Intervju kunder. Spør dem hva de forventer fra sine garantier eller hva de ønsker å få behandlet i sine garantier.
2

Vær forberedt på avslag basert på fordommer om auto garantier. Better Business Bureau rapporter, "Klager til BBB mot selskaper som selger utvidet auto garantier økte med 40 prosent i 2008. I tillegg er mer enn 140.000 mennesker kontaktet BBB i 2008 for å spørre om selskaper som selger utvidede auto garantier."


3

omskrive det juridiske språket i garanti for å gjøre det enkelt å forstå. Gjør det klart og rett på sak, slik at kundene ikke får følelsen av at de blir bedratt.
4

Gjør deg kjent med garantien som om du forberede en eksamen. I "Automotive Technology: A Systems Approach". Jack Erjavec skriver: "En grundig forståelse av garanti politikk og prosedyrer er også et must service rådgivere må kunne forklare og kontrollere anvendelsen av garantier, service kontrakter, service-bulletiner og kampanje /minnes prosedyrer. " Kundene vil spørre deg og forventer at du skal ha svar.
5

Lag en liste over fordelene ved å ha garantien. Bruk kundeintervjuer å begrense denne listen ned til de fordelene som mål demografisk bryr seg om mest. Lag en 15-sekunders salgstricks å hjelpe overgangen fra bilsalget inn i garantien tilbudet. Hold det kort.
6

Under sales pitch for bil, jobbe garantien i samtalen. Nevne det uten å gå inn i for mye detalj. Nevn nok om garantien til pique bilen kjøpers interesser. Når gir prisen for bilen, inkluderer garantien som om bilen ikke kan kjøpes uten.
7

Re-setning fordelene ved å eie bilen garantien så mye som mulig. Gi kunden eksempler som redusert stress fordi han vet at han har dekning hvis noe går galt.
8

Lag en liste over mulige innvendinger. Etter hvert protest, utvikle en liste over mulige rebuttals. I samtale med bilen kjøperen, umiddelbart svare på eventuelle innvendinger.
9

Dive rett inn i overgangen uttalelse rett etter at du er sikker på bilen avtale er solid. Be for salg bekreftende som om hver kunde samtykker til det. Si noe til effekten av "Vil du at dine garantidokumentene sendt til deg også. Snakk av garantiperioden pris i form av dollar besparelser. Forklar til kjøperen kostnadene ved auto reparasjoner for mangler hvis han ikke har garanti .
10

Gi minst tre rebuttals. Hvis kunden ikke ønsker garantien, gi ham et kort tidsvindu til å ringe deg tilbake hvis han ombestemmer seg. Følg opp med kunden innen denne tidsrammen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94333.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring