Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Michigan Car Insurance lover

Førere som opererer motorkjøretøy i Michigan er pålagt ved lov å ha bilforsikring. De som overtrer denne loven kan møte bøter og med fengselsstraff. Å vite det grunnleggende om Michigan Bilforsikring lover er en nødvendighet for alle som kjører i staten. Det er den eneste måten du kan være sikker på at du ikke begår en ulovlig handling når du bruker et motorisert kjøretøy på offentlige veier. Krav

Bilistene i Michigan må kjøpe no-fault bilforsikring under statlig lovgivning. De uten denne dekningen kan bli dømt for en forseelse og risikerer bøter fra $ 200 til $ 500. Bilistene uten forsikring kan også tilbringe et år i fengsel, men dette er overlatt til skjønn av dommeren utstede dommen. Sanksjonene stopper ikke der. En domstol kan suspendere lisensen av en uforsikret bilist i 30 dager eller inntil han kan vise bevis på no-fault forsikring.
Dekning

Under Michigan state lov, sjåfører må kjøpe tre grunnleggende deler av en no-fault politikk. Bilistene må kjøpe no-fault forsikring som kommer med personskade beskyttelse, som betaler alle medisinske kostnader bør en sjåfør får en skade i en bilulykke. Forsikringen må også komme med eiendom beskyttelse dekning. Minste dekning er $ 1 million for skade som den forsikrede kjøretøyet fører til andres eiendom. Bilistene må også kjøpe forsikring med gjenværende personskade og materielle skader ansvar dekning. Dette tar seg av advokatutgifter og betaler for eventuelle skader at de holdes ansvarlig for i en bilulykke. Statlige loven krever et minimum av dekning på $ 20.000 for en person som er skadet eller drept i en ulykke, $ 40 000 hvis flere personer er såret eller drept, og $ 10 000 for skade på eiendom en Michigan driver fører i en annen stat.

Fordelene

Kjøpe no-fault bilforsikring i Michigan er fornuftig økonomisk for bilistene. Denne forsikringen gir sjåførene og deres familier med ubegrenset medisinsk og rehabiliterende fordeler hvis sjåfører eller passasjerer er skadet i en ulykke, er uansett feil. Videre, hvis en driver ikke er i stand til å arbeide etter en ulykke, får han betalt for den tapte tid av selskapet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94295.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring