Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Hva er full dekning Bilforsikring i Florida

I motsetning til hva du kanskje tror, ​​betyr full dekning Bilforsikring i Florida som en forsikringstaker har både personskade beskyttelse (PIP) og skade på eiendom (PD) dekning. Dette er to grunnleggende dekning alternativer som kreves av Florida lov. Selv om de er viktige å ha, gjør disse to typer dekning ikke nødvendigvis sikre at du er fullstendig beskyttet i tilfelle av en bilulykke. Du kan kjøpe ekstra dekning alternativer som gir ekstra beskyttelse avhengig av hvor mye du er villig til å bruke. Personskade Protection (PIP) Dekning

Florida er en av 12 nei-feil stater, noe som betyr at en forsikringstakers medisinske regninger og andre relaterte kostnader er betalt uten å måtte bevise den andre sjåføren som forårsaket ulykken . Til gjengjeld kan den skadde sjåføren ikke saksøke på-feil driver for smerte og lidelse som følge av ulykken. Siden Florida er en no-fault stat, er PIP også en no-fault forsikring. Det kompensasjoner 80 prosent av din medisinske regningen kostnader og 60 prosent av lønn tapt. Den mest selskapet refunderer er $ 10.000 i henhold PIP dekning. PIP omfatter ansvar, sammenstøt og omfattende dekning.
Skade på eiendom (PD) Dekning

I Florida, PD bare beskytter deg hvis du skadet en annen persons eiendom med bilen din, men ikke beskytte deg fra skader forårsaket til en annen person ved uforsiktighet din.

Begrensninger i Full dekning

Akkurat som det er viktig å forstå fordelene fulle dekning gir, det er også godt å vite hva den ikke dekker. For eksempel, hvis du er skadet i en bilulykke gjennom ingen feil av dine egne, kan du også kreve erstatning fra den personen som forårsaket ulykken. Du kan ha rett til ytterligere medisinsk og relaterte utgifter refundert beløpet ikke dekkes av PIP politikk. For å være kvalifisert, må på-feil fest har Personskade (BI) ansvarsforsikring.
Usikrede bilist (UM) Dekning

Usikrede bilist dekning er en supplerende dekning alternativ å vurdere som gir deg rett til å kreve erstatning fra en ulykke forårsaket av den andre sjåføren, selv om den andre sjåføren ikke har Personskade (BI) forsikring. BI forsikring sikrer hovedsak mot uaktsom sjåføren mangler BI forsikring. UM forsikring gir den ekstra tryggheten som du er helt dekket i tilfelle en krasj, spesielt i ulykker med uforsikrede sjåfører.
Med Pay Dekning

Med Betal dekning er en annen supplerende plan. Den dekker de resterende 20 prosent av medisinske regninger som PIP ikke betaler og lar deg lagre PIP dekning for å refundere deg for tapt lønn. Med Pay dekker kostnadene for din medisinske regninger først, slik at PIP dekning kan brukes til å betale for tapt lønn til ytelser under Med Pay er oppbrukt. Siden UM og Med Pay dekning er supplerende plan alternativer, de hver legge til den totale kostnaden for bilen din forsikringspremie, men kan være en liten pris å betale for å sikre at du og din familie er fullstendig beskyttet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94289.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring