Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Hvordan sikre en buss for personlig bruk

Mens de fleste busser brukes til å transportere store grupper av mennesker kommersielt, kan du velge å kjøpe en buss og bruke det uten økonomisk vinning overhodet. Hvis du kjører en buss, skjønt, kan det være lurt forsikring på den, noen stater også kreve forsikringer på biler som er registrert gjennom den tilstanden. Det er lett å få forsikring på en buss, spesielt hvis det er for personlig og ikke kommersiell bruk fordi en buss er forsikret som en personlig kjøretøy, men du kan forvente å betale mer enn du ville gjort da forsikre en bil. Når du har politikken, sørg for å holde den i bussen til enhver tid i tilfelle ulykker eller break-downs. Instruksjoner
en

kontakt minst tre lokale forsikring etater og gjøre avtaler å møte med sine salgsrepresentanter. Forsikringsselskaper som opererer i staten vil vite forsikring retningslinjer og krav til busser i den tilstanden, så det er best å jobbe i nærheten av der bussen er registrert for å sikre at du har riktig dekning.
2

Delta på møtene. Ta med registreringen for bussen din, som bør inkludere kjøretøyet identifikasjonsnummer, lisens plate nummer og adressen hvor bussen er registrert. Hvis du ikke har en registrering ennå, får VIN nummer fra tag ovenfor førersiden vinduet eller av motorrommet på innsiden av brannmuren. Du bør også ta med førerkort til møtet. Før møtet, beregne hvor mange miles du har tenkt å kjøre hvert år, din agent trenger denne informasjonen for å gi deg et nøyaktig sitat
3

Diskuter forsikring alternativer og priser med hver forsikring. agent. Be dem om å vise deg hva slags dekning staten krever på busser og deretter spør hva statister - som tauing eller leiebil refusjon - kom med avtalen om deres selskap sikrer bussen din. Spør hvor mange mennesker i bussen er dekket, og hva slags medisinsk refusjon de ville få i tilfelle en ulykke.
4

Sammenlign priser og statister at hver forsikringsselskapet har tilbudt deg. Velg din buss forsikring først ved å se på den plan som passer dine behov og andre ved å velge den laveste prisen som tilfredsstiller disse behovene.
5

Spør forsikringsagent du ønsker å jobbe med å lage en policy for deg. Les den nøye før du signerer den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94324.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring