Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Slik skaffer Car Insurance Når en policy er Avbrutt

Det er ikke umulig å få bilen forsikring etter en politikk har blitt kansellert, men det kan være kostbart. Siden bil forsikring er nødvendig i hver stat, vil du være i strid med statens lover hvis du kjører et registrert kjøretøy på offentlige veier uten forsikring. En kansellert forsikring er ikke slutten på verden, så lenge du tar avlysningsmeldingen alvor og få omleveringsdekning før politikken utløper. Instruksjoner
en

Skille mellom en avlysning og en forfalle i dekning. Det er en forskjell mellom å ha en kansellert politikk og en forfalle. En avbestilling er ikke nødvendigvis et brudd på statens lover, er avstand i dekning. En lapse betyr at et registrert kjøretøy ble operert på offentlige veier uten forsikring. Hvis en avbestilling politikk ikke er erstattet innen den avsatte tiden, da en dekning lapse kan forekomme.
2

Utbedre årsaken til kanselleringen, om mulig. Hvis policyen ble kansellert for manglende betaling, og deretter betale det utestående beløpet skyldte å ha politikken gjeninnsatt. Hvis det ble avlyst for underwriting årsaker, for eksempel for mange bevegelige brudd eller for mange ulykker, ta en safe-sjåfør klasse for å bidra til å redusere risikoen. Bilforsikring historie følger deg og blir grunnlaget for underwriting dine fremtidige auto forsikringer.
3

Oppsøk en ny auto forsikringsselskapet. Det kan være vanskelig å finne en standard auto forsikringsselskap som er villig til å forsikre bilen. Avhengig av årsaken til din forutgående oppsigelse, må du kanskje søke dekning fra Assigned Risk Pool. Den Assigned Risk Pool er en samling av forsikringsselskaper pålagt av staten å gi forsikring for vanskelig å forsikre drivere. Besøk din statens avdeling av forsikring for å finne en oversikt over tildelte Risk Insurance Companies i ditt område.
4

Fortell sannheten på din bil forsikring program. Som nevnt tidligere, følger Bilforsikring historie deg. Det er lett for en garantist for å avgjøre om du strekker sannheten på søknaden din. Liggende på en forsikring søknad gir forsikringsselskapet rett til å annullere dekning. Hvis forsikringsselskapet hadde allerede betalt et krav og senere tomrom dekning, må du refundere selskapet for utbetalte erstatninger. Annullert dekning kan potensielt være verre enn å ha en kansellert politikk.
5

Forvent å betale mer for bil forsikring, spesielt hvis politikk er garantert gjennom Assigned Risk Pool.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94278.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring