Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Hvordan gjenopprette en stjålet bil

Hver 32,2 sekunder , en bil er stjålet i USA . Ikke mange vet nøyaktig hva de skal gjøre når de går ut til en parkeringsplass og oppdage bilen mangler. Det kan ta litt tid å komme seg, men her er noen trinn for å hjelpe deg komme nærmere å finne din stjålne bilen . Instruksjoner
en

Ring 911 så snart som mulig å rapportere bilen stjålet.
2

Fyll ut et stjålet kjøretøy rapport på din lokale politistasjon. Det er viktig å ha informasjon som bilens VIN nummer, merke og modell av bilen , en kopi av bilens registrering og forsikring , og noen nyere bilder av bilen lett tilgjengelig slik at politiet kan gjennomføre en grundig søk .
< br >
3

Varsle forsikringsselskapet og Department of Motor Vehicles. Noen forsikringsselskaper bærere, samt DMV , har databaser over hundrevis av stjålne og /eller gjenvinnes biler, som vil fremskynde prosessen med utvinning , som de ofte arbeider direkte med lokale politimyndigheter for å gjenopprette stjålne biler.
4

Ring noen slep bil selskaper i ditt område. Se om de gjør politiet slep . Dette er slep forespurt av politiet. Hvis de gjør det , gi dem en kopi av de stjålne kjøretøyet Rapporter slik at de kan nå deg raskere i tilfelle at bilen er funnet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94277.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring