Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Hvordan Sammenlign Car & Home Insurance

Innhenting både bilen og hjem forsikring dekning samtidig fra ett forsikringsselskap har visse fordeler. Mange forsikringsselskaper vil gi deg en betydelig multi-line rabatt hvis du kjøper både politikk fra dem. Du kan også spare mye tid ved å kombinere administrasjonen prosessen for begge dekninger. Når man sammenligner forsikring for både bil og hjem, de to viktigste tingene å ta hensyn til er påliteligheten av selskapet og politikken innhold. Instruksjoner
en

Forskning forsikringsselskaper som tilbyr både bil og hjem forsikring. Be familie og venner hvilke selskaper de vil anbefale. Kontakt lokale karosseri butikker og be dem om å anbefale forsikringsselskaper. Sammenligne ulike forsikringsselskaper ved å lese anmeldelser fra nettsteder som gratis råd og JD Power.
2

Request sitater fra flere forsikringsselskaper. Forsyne dem med all informasjonen de trenger for å få et nøyaktig tilbud. Husk å nevne detaljer som ekstra sikkerhetsfunksjoner på bil-gear låser, anti hi-jack systemer og sporingssystemer-eller hjem alarmsystemer og sikkerhet porter, noe som kan redusere premiene. Spør agent for å inkludere alle rabatter du er kvalifisert til å motta. Trekke landet verdien av din bolig og leverer bare boligverdien å bli inkludert i forsikringen. Det er ikke nødvendig å ha landet forsikret, så det vil fortsatt være der etter noen katastrofe.
3

sammenligne både premium priser og hva som er dekket av forsikringen. Noen selskaper vil ha høyere premie, men gir ekstra dekning eller betale ut større mengder. Avgjør om du virkelig trenger dette ekstra dekning. For eksempel, hvis huset er bygget i et område som lider mye av stormer og er utsatt for flom, bør du velge ekstra dekning. Bilforsikring bør ideelt sett gi veihjelp.
4

Beregn hvor mye penger ville være nødvendig for å erstatte bilen eller huset og se hvilke selskaper som er nærmest dette beløpet. Omleveringsdekning vil gi deg nok penger til å bygge ditt hjem eller kjøpe en ny bil. En "faktisk pengeverdi"-politikk kan være billigere, men vil bare betale markedsverdien av din bolig på tidspunktet for kravet ditt, minus avskrivninger for alder og slitasje.
5

Sammenlign egenandel kreves av de ulike retningslinjer. Dette er beløpet som du må betale for reparasjoner på bilen eller hjemme før forsikringsdekning begynner. En høyere egenandel vil redusere din premie, men kan være vanskelig å møte hvis du er lite penger og har ikke råd til reparasjoner. Velg en politikk med en rimelig egenandel som er innenfor din økonomiske grep.
6

sammenligne forholdene i de ulike retningslinjer. Vurdere hva naturlige årsaker til skader er dekket av forsikringen. For bilforsikring, velger en politikk som inkluderer under-forsikret dekning og personskade dekning.
7

Sammenlign soliditet rangeringer av selskapene med de mest attraktive politikk. Dette er for å sikre at selskapet vil være økonomisk sterke nok til å betale ut potensielle krav. A.M. Best Selskapet tilbyr finansiell styrke analyse for mange amerikanske forsikringsselskaper på ambest.com /. Gi preferanse til selskaper vurdert som "excellent" eller "god".
8

Sammenlign kundeservice tilbys av den enkelte forsikringsselskap. Gjør kundeservice timer passe din timeplan? Gjorde sitt kundesenteret vinne noen priser? Har de tilbyr en rask online påstander tjenesten?

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94323.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring