Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Hvordan registrere en Commercial Vehicle som en RV

Din statens avdeling av motorvogner krever fritidskjøretøy å bli registrert som sådan. Hvis du kjøper en yrkesbil og ønsker å ha den registrert som en RV, kan du sette sammen de riktige papirene for å sikre at det er i samsvar med loven. Krav og avgifter varierer fra stat til stat, men prosessen med å registrere din RV bør være omtrent det samme. Instruksjoner
en

Besøk eller ringe avdelingen av motorkjøretøyer i din kommune, og spørre om dokumentene og avgifter knyttet til registrering av kommersielle kjøretøy som RV. Avgiftene varierer fra stat til stat, men kan være avhengig av vekt eller alder av kjøretøyet. I Idaho, for eksempel, er påmeldingsavgiften for en bobil dyrere enn en nyere bobil. Merutgifter inkluderer kjøretøy plater, en ny tittel og avgifter, ev.
2

Bekreft bilens registreringsdato. Noen stater, som California, krever kommersielle kjøretøy registrering som en RV innen 10 dager fra du mottar den.
3

Komplett søknad om tittelen eller registrering ved å gå til den lokale DMV nettside og utskrift det ut.
4

Ring din lokale DMV og gjøre en avtale for å registrere RV. Ta med deg utfylt søknad om tittel eller registrering, bevis på eierskap, regningen for salg, overføre avgift og registreringsavgift og bevis på forsikring. Hvis du kjøpte RV fra en forhandler eller selger, bør de gi deg sertifikatet av tittelen og bill of sale og kan håndtere tittelen overføring og registrering for deg.
5

Ta på deg nye plater og plassere registrering dekaler på din lisens plate.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94338.html

Previous:
Next: No

omfattende Forsikring