Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

30-Day Car Insurance Policy

Flere og flere bileiere er i økende grad blitt tiltrukket av den 30-dagers bil forsikring struktur, denne trenden er selvsagt basert på bekvemmeligheter som enkelte bileiere påløper fra å gjøre det. Det er fordeler og ulemper til dette og være i vet er avgjørende for å hjelpe deg å ta en informert driver avgjørelse. 30-Day Car Insurance Policy

månedlig bil forsikring struktur kan i utgangspunktet bli sett på som en midlertidig forsikring avsetning for det angitte antallet dager. Denne politikken strukturen ikke tiltrekke noen ned betalinger eller innskudd i kraft av det faktum at forsikringsdekningen ikke strekker seg utover 30 dager. I tilfelle at reklamasjonen sendes innenfor denne tidsrammen, vil et forsøk på fornyelse nødvendiggjøre en umiddelbar økning i premie /priser.
Car Insurance Policy Uten Deposit

En ingen innskudd bil forsikring plan, derimot, er en som har sine kontraktsmessige varigheter og bil forsikring priser som ligner på tilsvarende årsplaner.
Car Insurance Premie

I 2009 var den landsdekkende gjennomsnitt på bil forsikring utbetalinger $ 1736 gjør den månedlige betalingen til ca $ 145. Forsikringen koster varierer fra en tilstand til de andre og flere faktorer kollektivt bestemmer pris på forsikringen din, og disse inkluderer type kjøretøy, kjørelengde drevet samt eventuelle valgfri dekning du velger. New Jersey, DC og New York var noen av de dyreste mens Illinois, South Dakota og Iowa var noen av de minst kostbare i form av månedlige bil betalinger.
Pros av den 30-Day Car Insurance politikk

Den viktigste funksjonen i denne månedlige bil forsikring struktur sett på som mest attraktive for bileiere har å gjøre med regning administrasjon. Det er sikkert billigere å betale en full års forsikring, men gjør det månedlige oversettes til å ha den sårt trengte penger i hånden, du kan sikkert vet aldri når det presserende behov for kontanter kan streike på veien

her. fra veien uhell som kan nødvendiggjøre kontanter, er det verdt å påpeke at den nåværende trenden i økonomien har bidratt til begrenset disponibel inntekt for mange. De stigende kostnadene ved å eie og kjøre en bil må tas i betraktning også. En månedlig bil forsikring vil sikkert passe inn i en families månedlige budsjett ganske godt.
Cons av en 30-dagers Car Insurance Policy

Ulempene som påløper fra denne strukturen kan ikke være strengt betegnes som å være uoverkommelige - igjen med hensyn til bekvemmeligheter man får fra å bruke en personlig bil i motsetning til offentlig transport

Bosetting den månedlige regningen må gjøres som en prioritert sak.. Det faktum at politikk ikke krever at du betaler en ekstra krone for den minste av ytterligere dekning betyr at du er åpen for å betale gjenopptakelsespremier avgifter eller sent straffer når du er sent i å gjøre de nødvendige innbetalinger. Dette trenger ikke være en elephantine oppgave spesielt på denne dagen og alder der auto-bill ordninger kan gjøres med banker.

For dette månedlig bil forsikring strukturen du vil også måtte stri med å betale ekstra behandlingsgebyr. Dessverre er disse avgiftene er ikke fullt så gjennomsiktig som de burde være, og du kan ende opp med å ha betalt ganske betydelig beløp på slutten av året.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94292.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring