Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Hvordan redusere My Car Insurance Premium i Storbritannia

Bil forsikringspremier i Storbritannia er satt i en lignende måte som de i USA. Generelt er bil forsikring priser basert på risiko - den drivende historie av den forsikrede. Hvis du bor i Storbritannia, og sliter med høye premier, det er skritt du kan ta for å redusere den prisen. Mens bare tiden vil helbrede en dårlig kjøring posten, kan du redusere premiene uten å vente. Instruksjoner
en

Se på din nåværende politikk. En feil som noen forbrukere gjør er å opprettholde en meget lav egenandel. I Storbritannia, dette kalles overflødig. En lav overflødig betyr at du vil bli frivillig betale mer for premie slik at i tilfelle en ulykke, må du betale mindre ut-av-lomme. Ring din forsikringsgiver og endre overskytende til et høyere beløp. Dette vil umiddelbart slippe premie.
2

Drive mindre. UK forsikringsselskaper krever drivere som logger omfattende miles hvert år for å betale mer i premie. Dette er rett og slett smart risikostyring. Jo mer du kjører, jo mer sannsynlig er det å få inn en ulykke og føre til at forsikringsselskapet til å betale krav. Ta offentlig transport for pendlingen og bruke bilen bare for personlig bruk. Dette vil slippe din premie.
3

Arm bilen. Sette opp en anti-tyveri-enhet i bilen vil slippe din premie. Men før du installerer et dyrt apparat, ta kontakt med ditt forsikringsselskap for å sikre at det er en godkjent og anerkjent enhet.
4

Endre driver politikk på din forsikring plan. Mange sjåfører er uvitende om denne bestemmelsen i Storbritannia Forsikringsselskapene holde avsløring skummel slik som å oppfordre de fleste sjåførene å inkludere alle driver på sin politikk. Ved å begrense antall forsikrede drivere til ett eller to - du og din ektefelle, kanskje - premiene vil falle
5

sammenligne selskaper.. Dette er absolutt et must. Forsikringsselskapenes prisene endres ofte, og det gjør din kjøring posten. Gjør det til en vane å sammenligne ulike selskaper, og prisene hvert halvår. Dette vil sikre at du har den laveste premien tilgjengelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94288.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring