Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Utah Automotive Forsikring Lover

Som i 2010, er Utah Bilforsikring lover etablert av statens Department of Motor Vehicles og inkluderer flere krav til noen driver kjører bil i staten. Beboere og ikke-beboere i staten må bære bevis på bilforsikring mens du kjører, og må vise at bevis på anmodning fra en rettshåndhevelse offiser. Bilforsikring politikk må gi spesielle dekning og sett mengder av dekning som er fastsatt av staten lov. Ansvar

å overholde statlige Bilforsikring lov, må alle sjåfører og kjøretøy i Utah bære en gjeldende, no-fault auto forsikringspolise under hver bil registreringen år. Ikke-beboere som eier eller kjøre bil i staten for en periode på 90 dager i løpet av de foregående 365 dager må også opprettholde en gjeldende, no-fault auto forsikringspolise. Nærmere bestemt, Utah bilforsikring lover krever drivere for å opprettholde politikk som gir ansvar dekning som dekker et minimum av $ 25.000 per person og $ 65 000 per ulykke for personskade, og $ 15 000 per ulykke for skade på eiendom.
Personskade

Utah Bilforsikring lover også kreve forsikringer for å gi et minimum av $ 3000 for personskade beskyttelse. Dette dekning gir et bredt utvalg av beskyttelse for føreren av kjøretøyet og inkluderer dekning for medisinske kostnader, tap av viktige tjenester som tilbys av skadde sjåføren (barnepass, rengjøring, medisinsk pleie, osv.), tapt lønn og begravelse utgifter. Denne dekningen er oftest assosiert med nei-feil forsikringer.
Usikrede /underinsured bilist

Usikrede /underinsured bilist dekning er en annen av Utahs obligatorisk Bilforsikring lover som må leveres av en automatisk forsikring. Dette fasett av en automatisk forsikring vil betale en forsikret sjåføren og andre passasjerer som er skadet som følge av en ulykke opp til mengden av dekning kjøpt i politikken. Å samle på denne dekningen, må på-feil driver være uforsikret, underinsured eller ulykken var en hit-and-run.
Valgfri dekning

Selv ikke nødvendig av Utahs Bilforsikring lover, er omfattende og kollisjon dekning vanligvis en type dekning som kreves av långivere. Kollisjon forsikring dekker skader gjort til en sjåførens bil forårsaket av et objekt, en velt eller annet kjøretøy. Omfattende dekning beskytter en bileieren fra skader forårsaket av hærverk, vind, flom, hagl, tyveri, glass og brann. Vanligvis er eiere av eldre biler oppfordres til å frafalle omfattende og kollisjon dekning for å holde forsikringspremier til et minimum.

Drivere i Utah oppfordres også, om mulig, å kjøpe Bilforsikring dekning enn de statlig nødvendige minimum beløp .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94331.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring