Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Hva er motorsykkel forsikring?

Motorsykkel forsikring økonomi reparasjon og medisinske regninger i tilfelle en ulykke eller tyveri. Den dekker også utgiftene til andre personer involvert i en ulykke. Loven krever motorsykkel forsikring. Hvorfor du trenger Forsikring

krever fleste stater kjøretøy forsikring ved lov å sørge for en forsikret person kan betale for skader han er ansvarlig for forårsaker. I tillegg gir forsikringen personlig beskyttelse mot søksmål. Mangel på ridning ferdigheter, fart, dårlig vær, kjøring beruset, mangel på defensiv kjøring ferdigheter, manglende bevissthet om andre sjåfører til en liten bil i deres nærhet og uerfarne ridning med passasjerer på ryggen ofte føre til ulykker.

Hvordan er motorsykkel forsikring Forutsatt?

Motorsykkel forsikringer er kontrakter for forsikring som du kan få fra forsikringsselskaper. Den politikken vil variere i pris og dekning avhengig av hva selskapet er villig til å tilby og hva du er interessert i å beskytte. Retningslinjene er vanligvis god for et år og da trenger å bli fornyet.

Ordningen fornyes med samme vilkår, men noen ganger forsikringsselskaper vil gjøre endringer som har heve premien kostnadene som følge av ulykker eller trafikk billetter. Endringer kan også omfatte avtale terminologi. Premiene kan også gå opp på grunn av bilens endringer eller økt antall krav. Forsikringsselskapene forbeholder oss retten til å slippe en klient hvis det er for mange krav og ulykker, noe som indikerer høy risiko for selskapet.
Hva er gitt i dekning?
< p> Ikke alle kjøretøy selskapet er automatisk villig til å dekke motorsykler. De som regel gi retningslinjer for navn merkevare motorsykler, scootere og to eller flere hjul sykler som firehjulinger og ATV når de brukes på offisielle veier. Off-road dekning er ikke veldig vanlig eller kommer på et mye høyere pris på grunn av risiko.

Grunnleggende forsikring politikk består av ansvar, sammenstøt og omfattende.

Personskade og skade på eiendom ansvar betaler for utilsiktet skade på en annen person eller skade på sin eiendom. Omfattende og kollisjon forsikring dekker reparasjon eller utskifting av motorsykkelen din mot tyveri eller ulykke, uavhengig av fault.Collision dekning betaler for skader hvis du treffer et annet kjøretøy eller objekt.

Omfattende dekning betaler for skader forårsaket av en ulykke enn en kollisjon, for eksempel brann, tyveri eller hærverk.
Hvordan kjøper jeg en Policy?

En kjøper kan vanligvis få en motorsykkel forsikring en av to måter. Enten han kan kontakte en lisensiert agent som tilbyr politikk i navnet på en forsikring kjede eller han kan kontakte selskapet direkte. De fleste store forsikringsselskapene har nettsteder som kan håndtere søknader og signere på klienter elektronisk. Imidlertid er kontakten helt med selskapet direkte, og du må jobbe med dem via telefon og epost.

Agenter vanligvis arbeider ut av gaten kontorer, som gir kundene en ansikt-til-ansikt relasjon med en forsikringsgiver via agent . Agenter eksisterer i sin egen rett som en bedrift lisensiert til å selge forsikringsprodukter. En agent kan tilby deg forskjellige forsikringsprodukter fra ulike leverandører i stedet for bare ett og hjelpe deg i søknaden og følge opp med krav.
Vil politikken Cover Spesielle forbedringer?

Forsikringsselskapene forskjellig på tilpasning av motorsykler. Noen vil ikke dekke disse delene i det hele tatt eller motorsykler modifisert av dem. Andre vil ønske uavhengige partier medarbeidersamtaler på verdi eller vil begrense dekningen til tillatte aktiviteter under veien og motorveien lover. En kjøper må jobbe individuelt med sin assurandør eller hans agent for å forstå hva som kan være dekket av en policy. Typiske modifikasjoner som faller inn under denne kategorien omfatter sidevogn, bedre eksosanlegg og tilpassede rammer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94285.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring