Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Hvorfor er forsikring viktig å vurdere før du kjøper en bil?

Før du setter ditt syn på at skinnende rød cabriolet, stoppe og sette dine tanker i revers. Den smarte penger flytte før du kjøper noen bil er å først sjekke om forsikringskostnader. Den type bil du kjøper, din kjøring posten, kreditt score, alder og til og med sex, alle spille en rolle i hvor mye du vil betale for forsikringen. Hvis penger er et objekt, må du kanskje forberede seg til å gi drømmen din bil ønske liste en reality check. Mer enn Car Note
Gå online for å sammenligne priser på forskjellige merker og modeller.

Mens bilforhandlere kan lage attraktive tilbud på hva den månedlige betalingen kunne være på drømmen din bil-når du legger forsikring budsjettet kan skyte i været. Se på omtrent tre til fire forskjellige merker og modeller å sammenligne forskjellen i månedlige kostnader for bil betaling og forsikring. Forskjellen kan være betydelige
merke og modell, dører og mer
flere sikkerhetsfunksjoner får du -. Jo lavere priser.

Forsikringsselskapene ser på bilen merke og modell for å finne ut priser. Mer avansert bilen, jo mer du betaler for forsikring, fordi risikoen øker for tyveri, hærverk og kostnader for ulykke reparasjoner. Forsikringsselskapene selv faktor fargen på bilen. En hvit bil kan forsikre for mye mindre enn en svart bil fordi det er mer synlig. En kabriolet vil ha en høyere kostnad for ansvarsforsikring til dekning av personskade.
Safety Features

Få så mange sikkerhetsfunksjoner som mulig. Kollisjonsputer, sikkerhetslåser, servostyring, og blokkeringsfrie bremser alle faktor i å redusere forsikringskostnader. Bruk dette som en forhandling verktøyet på en bil som kanskje ikke er utstyrt med mange sikkerhetsfunksjoner.
Driving Record

vite hva som skjer på din kjøring posten. Hvis du har billetter, ulykker eller andre brudd forsikringskostnader vil trolig være høy. Dette kan skje selv med ditt nåværende forsikringsselskap fordi de i hovedsak starte prosessen på nytt når du sørge for en annen bil.
Bruke Online kalkulatorer

sammenligne forsikring kostnader på de 3:57 modeller du har valgt. Ta dette beløpet og legge den til din estimerte månedlige bil betaling. Da vil du ha et bedre inntrykk av din totale månedlige budsjett. Du kan selv bestemme at de fire-dørs sedan kanskje ikke så ille likevel, spesielt hvis det ikke vil forlate deg strapped for kontanter ved utgangen av måneden.
Statlige bestemmelser og forhandler Forventninger

I mange stater, er det obligatorisk at du har forsikring før du selv kjøre en bil av mye. De eneste landene der forsikringen ikke er obligatorisk er New Hampshire og Wisconsin som i 2010. Finn ut hva de minstekrav for forsikring er der du bor (se Ressurser).

Forhandlere kan ofte lede deg til selskapene de gjør forretninger med. Dette er kanskje ikke det beste valget, selv om det virker som effektiv "one-stop-shopping". Før du signerer den stiplede linjen for bilen, kjøpe forsikring. Deretter kan du gå frimodig inn på dealership bilen mye med ditt eget bevis på forsikring og kjøre bort med en bil som ikke bare er fullastet-men også helt dekket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94284.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring