Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Hva er en SR22 for Autos?

The SR22 er en filing utstedt til byrået av motorvogner av forsikringsselskaper for å sertifisere at en sjåfør har Bilforsikring dekning. Den SR22 er ofte arkivert elektronisk av forsikringsselskaper. Det finnes flere scenarier som kan forårsake en driver til å trenge en SR22. Kjøring uten forsikring

I noen stater, når en sjåfør er fanget kjører uten forsikring, kan staten suspendere hans eller hennes førerkort. Når dette skjer, er sjåføren forpliktet til å innlevere en SR22 med BMV å gjenopprette hans eller hennes kjøring privilegier.
Ubetalte Child Support

Mange stater vil suspendere en driver lisens for ubetalte barnebidrag. I noen tilfeller er SR22 nødvendig for å gjeninnsette kjøring privilegier.

License utestengelse for duis

Førere som har hatt flere DUI brudd kan ha sin lisenser suspendert. En SR22 kan være nødvendig for gjeninnsettelse under denne scenario.
Manuelt Filing de SR22

De fleste forsikringsselskaper arkivere SR22 elektronisk, noe som kan ta flere dager. Førere som har behov for rask oppfriskning kan ta en papirkopi av innlevering til sitt lokale BMV gjeninnsettelse kontor.
Statens Monitoring Program

SR22 er et administrativt dokument som tillater BMV å overvåke forsikring etterlevelse for en spesifisert tidsperiode. Når en politikk med en SR22 opphører, vil BMV suspendere førerkort inntil dekningen kommer tilbake.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94281.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring