Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Hvordan velge Car Insurance Vilkår

Bil forsikring kan tilbys i en rekke ulike typer politikk, med ulike dekning beløp. Velge riktig typer politikk og beløp avhenger av mange faktorer, og varierer med hver bil og eier. Faktorer som statlige krav, utlåner krav, samt din forsikring budsjett, alle spille en rolle i forhold til å søke for en politikk. Ved å utføre en grundig analyse av alle faktorer, vil du finne de beste vilkårene for bilen din forsikring. Du trenger
Auto låneavtale
Telefon
datamaskin med Internett-tilkobling
Vis flere instruksjoner
en

Kontakt statens avdeling av motorvogner å finne ut hvor mye som eventuelt ansvar bil forsikring staten krever. Byrået vil fortelle deg hvor mye dekning som kreves for personskade ansvar og skade på eiendom ansvarsforsikring, som vil betale for medisinske utgifter og materielle skader bilen kan forårsake. Du blir nødt til å kjøpe disse retningslinjene hvis loven krever det, og informasjonen etaten gir deg vil fortelle deg hva forsikringsvilkårene vil være nødvendig.
2

Spør statens avdeling av motorvogner hvor mye, om noen, krever ingen feil forsikring staten. No-fault varierer i stater der det er nødvendig, men den grunnleggende form av no-fault dekning består av personskade beskyttelse dekning, som betaler medisinsk, rehabilitering, arbeid tap, begravelse og overlevende fordeler i tilfelle skade eller død i en auto ulykke, uavhengig av hvilken driver som forårsaker ulykken. I et begrenset antall stater krever ingen feil forsikring, må no-fault politikk også betale for skader på annen manns eiendom, men vil ikke betale for eventuelle skader på bilen din.
3

Spør statens avdeling av motorvogner hvor mye, om noen, uforsikrede bilist forsikring staten krever. Byrået vil fortelle deg hvor mye dekning som kreves for uforsikrede bilist personskade og uforsikrede bilist skade på eiendom forsikring, som vil betale for medisinske utgifter eller skader på bilen som følge av en sjåfør som ikke har forsikring.
4

Les denne låneavtalen, hvis du finansiert bilen, for å finne ut hva forsikringen dekning kontrakten krever. Det politikken sier at lånet krever "full dekning", betyr at sammenstøt og omfattende forsikring. Avtalen vil informere deg hvor mye dekning lånebetingelser krever for både kollisjon og omfattende forsikring.
5

Bestem din sammenstøt og omfattende forsikring krav og hvor mye dekning du trenger. Kollisjon bil forsikring lønner seg å reparere bilen når det oppstår en kollisjon, mens omfattende bil forsikring betaler for skader forårsaket på noen måte annet enn en auto kollisjon, som for eksempel brann eller flom. Kollisjon og omfattende forsikring forbli alternativer for deg å vurdere om du har kjøpt bilen med kontanter, som loven ikke krever dem, bare långivere som finansierer biler.
6

Kontakt bilforsikring agenter, samt bil forsikringsmeglere, for å diskutere dekningen du ønsker å kjøpe. Diskuter typer politikk du ønsker å kjøpe, sammen med mengden av dekning du ønsker for hver type politikk. Arbeid med agent eller megler og komme til en avtale om betingelsene for alle dekning, og deretter kan du signere en kontrakt for en bil forsikring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94279.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring