Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Hvordan Inkluder en ektefelle i en Auto personvern

For å drive en motor kjøretøy , er du pålagt å ha en automatisk forsikring . Når du er singel , vanligvis du er den eneste personen på politikken med en bil. Når du får gift , men du kan begynne å dele biler med ektefellen din , så du må ta med din ektefelle på politikken for å sikre at du er både dekket i tilfelle en ulykke . Å ha mer enn en bil på en auto politikk kan også spare deg for penger . Instruksjoner
en

Samle sammen all informasjon om din forsikring og din ektefelle politikk . Gjøre notater om grensene for hver policy og satsene du hver betalende . Spør din ektefelle om hans kjøring posten og notere eventuelle trafikk brudd som kan påvirke auto styringsrentene.
2

Ring forsikringsagenter for din politikk og din ektefelle politikk , og få sitater fra hver om å legge en ektefelle til politikken . Diskuter priser og begrensninger , og gjøre notater om disse detaljene .
3

Sammenlign priser og dekning og velge det selskapet som vil gi deg og din ektefelle den beste avtalen . Før politikken eller din ektefelle politikk utløper, ringe agenten og legge den nye driveren til auto politikk .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94280.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring