Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Hva skjer hvis SR-22 Avbryter?

Ansvarsforsikring er nødvendig i de fleste stater, og hvis en person ikke kan bevise økonomisk ansvar, vil han bli pålagt å bevise at han har forsikringsdekning. Den vanligste grunnen til at folk er pålagt å innlevere en SR-22 er på grunn av en fyllekjøring (DUI) overbevisning. Filing en SR-22 kan være dyrt, men er nødvendig for å beholde førerkortet. Hva er en SR-22?

En SR-22 er et skjema som må være innlevert med staten motorvogn avdelingen av forsikringsselskapet. Den sier at personen kjører bilen gjennomfører for tiden ansvarsforsikring. En SR-22 er nødvendig når en person er i en ulykke eller arrestert og dømt for en trafikk brudd, men er ikke i stand til å bevise økonomisk ansvar for kostnadene. Føreren må fremlegge bevis for ansvar dekning før de lov til å kjøre igjen. Kravene varierer fra staten.
SR-22 Krav

De fleste stater krever en person til å bære en SR-22 for tre år på rad. En SR-22 kan bli kansellert før denne tre-årig satsing av forsikringsselskapet på grunn av manglende betaling av forsikring. Hvis dette skjer, de fleste statene krever at du starte på nytt og bære SR-22 for tre år på rad.

Straff av SR-22 Avbestilling

tillegg til å måtte begynne på nytt på SR-22 tre-års periode, er det andre mer alvorlige straffer. Forsikringsselskapet plikter å melde fra til DMV av manglende betaling og avbestilling av SR-22. DMV vil umiddelbart suspendere din lisens.
Få SR-22 gjenopprettet

For å få lisens gjeninnsatt, vil det være nødvendig å bringe forsikringen opp til dato, og spør forsikringsselskapet å refile din SR-22. I tillegg til dette må du betale alle avgifter knyttet til SR-22 filing samt eventuelle avgifter DMV stiller for gjeninnføre din lisens.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94328.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring