Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Trenger jeg Omfattende og kollisjon forsikring ?

Hver stat krever drivere for å bære bilforsikring. Imidlertid gir forskjellig dekning forskjellige fordeler . Selv om du kanskje ikke trenger både omfattende og kollisjon dekning , bærer det kan være i din beste interesse. Forskjeller

Omfattende og kollisjon dekning er ofte forvirret. Kollisjon dekning , men bare gir beskyttelse mot skader forårsaket av bilen treffer et annet objekt, ville for eksempel skje i en bilulykke . Omfattende forsikring beskytter mot andre typer skader , blant annet tyveri , hærverk og uvær .
Juridiske krav

Hver stat har sine egne lover på bøkene som bestemmer hva juridiske minimum er for bil forsikring . De fleste stater krever drivere for å ha minst ansvar beskyttelse på plass, med noen stater , for eksempel Utah , som krever ytterligere dekning som personskade beskyttelse . Ingen stat krever drivere for å bære omfattende eller kollisjon beskyttelse.
Hensyn
p Hvis du har et lån på bilen din , vil dine lån leverandøren trolig kreve at du gjennomføre omfattende og kollisjon dekning på den bilen. Dette beskytter selskapet fra å tape investeringen på grunn av en bilulykke . For de som ikke har et kjøretøy lån , bære omfattende og kollisjon dekning er en personlig preferanse .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94330.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring