Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Om Farm Truck Insurance

Forsikre gården kjøretøy er valgfritt i mange stater, men mange bønder er opptatt av å beskytte sine store investeringer fra ulykker og skader. Siden kostnadene for å erstatte gården kjøretøy kan overstige bekostning budsjetter til dagens bønder, opprettholde gården kjøretøy er en alternativ måte å beskytte sine forretninger investeringer, på lang sikt. Identifikasjon

Farm lastebiler og biler er klassifisert som kjøretøy forbeholder utelukkende for gårdsbruk. Å klassifisere som en gård lastebil eller bil, må den brukes i nærheten av gården land. Det kan bare brukes for farm-relaterte oppgaver, for eksempel transport av slike elementer som dyrefôr, gjødsel, eller gressfrø, og det kan brukes til leveranser og transport for maskiner reparasjoner.

Farm lastebil forsikring er reservert utelukkende for gården kjøretøy. Noen forsikringsselskaper kan kreve forsikrede biler å ha gården plater, selv om det ikke er ofte pålagt å registrere gården kjøretøy med Department of Motor Vehicles i ulike stater.
Historie

På begynnelsen av 2000-tallet, mange stater endret forsikring standarder for gården kjøretøy. I tidligere år, gården kjøretøy der rutinemessig dekket under gården ansvar forsikring planer. Nye forsikring retningslinjer satt inn effektive separate forsikringer for gården kjøretøy. Bønder kan utøve opsjonen på å kjøpe en forsikring plan spesielt designet for deres gården kjøretøy. Forsikringsselskapene lover og regler gjelder også for gården kjøretøy som ikke er registrert med Department of Motor Vehicles.

Misforståelse

Farm biler er ikke alltid unntatt fra kjøretøyforskriften. I mange stater, er det et økende krav om å kjøpe gården lastebil forsikring for kjøretøy som skal bruke veier og motorveier reist av standard kjøretøy. Ulykker kan skje med saktegående gården kjøretøy, og forsikring er en økende bekymring for bønder og generelle bilister, like.
Fordeler

Farm kjøretøy som er registrert og forsikret kan brukes for utvidet personlig bruk. Også kalt F-merkede kjøretøyer, kan disse kjøretøyene brukes til shopping, familiens omsorg og andre rutinemessige aktiviteter. Alle gården kjøretøy, enten forsikret eller ikke, må være tittelen. Men registrering gården lastebiler og andre kjøretøy kan gården familier å få mest mulig ut av investeringen sin, for både forretnings-og personlige behov. Det blir da en prioritet å sikre gården kjøretøy som vanligvis brukes for off-farm oppgaver.
Hensyn

vurdere fordelene ved å forsikre gården lastebiler og biler. Disse bilene er store utgifter og er avgjørende for den totale gardsdrifta, og ulykker eller skader kan alvorlig hinder for landbruksproduksjonen. I tillegg, folk kjøre og ri på gården kjøretøy. Gården kjøretøy som reiser på offentlig vei kan oppstå tilfeller av uansvarlig kjøreegenskapene andre drivere, eller de kan utgjøre en fare for andre.
P Det er også mulighet for uhell med gården om produktet og transport som kan forstyrre normal trafikk Hvis ikke riktig sikret. Gården kjøretøy kan føre til ulykker eller være no-fault gjenstand i en ulykke. Alle mulighetene er gode grunner til å beskytte investeringene av gården lastebiler, og for å beskytte liv og helse for de ansvarlige for å gjøre gården bedrifter en suksess.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94263.html

Previous:
Next: No

omfattende Forsikring