Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Hvordan legge til en annen person på bilen din forsikring

Hvis du vil legge til en annen person til din automatisk forsikring er det spesifikke skritt du må ta. Ulike stater har ulike krav. Hver forsikringsselskap har ikke de samme retningslinjer og prosedyrer på plass. Når en ny person er lagt, vil din bil forsikring premiene øke, og du vil motta varsel i posten. Du må gi forsikringsselskapet med spesifikk informasjon for alle som du ønsker å legge til politikken. Instruksjoner
en

Ring ditt forsikringsselskap og la dem vite at du vil legge til en person på din forsikring. Du må gi selskapet med personens navn, fødselsdato, personnummer og ulykke historie. Noen stater vil kreve ulykke historie som går tilbake tre år, og noen vil trenge denne formasjonen i fem år. Forsikringsselskapet vil gi deg alle detaljer og krav som er nødvendige når du legger til en person på din forsikring. Noen forsikringsselskaper krever at visse mennesker legges til politikken som en ekskludert sjåfør hvis de lever i ditt hjem. En ekskludert sjåfør er en person som ikke er omfattet av auto forsikringspolise. Hvis de har en ulykke skader og skader pådratt ikke vil bli dekket. Den personlige informasjonen for en ekskludert driver ikke brukes til å beregne forsikringspremier og kostnader. En person som er en karakter driveren vil bli dekket av forsikringen og deres informasjonen brukes til å beregne forsikringspremier.
2

Vent til representant for å beregne din nye premium. Når du har gitt all informasjonen, vil representanten gi deg en premie basert på informasjonen du har oppgitt. Representanten må bekrefte personens drivende historie med avdelingen av motorkjøretøy. De premium priser du ble sitert kan endre seg om de opplysninger du har gitt er forskjellig fra informasjon avdekket av forsikringsselskapet. Du har også muligheten til å gjøre noen endringer i din forsikring som egenandel. En høyere egenandel vil redusere forsikringspremier.
3

Vent til mottak av politiske endringer. Forsikringsselskapet vil gi deg alle oppdateringer og endringer i din forsikring. Lese over alle de vilkårene og se hvordan de gjelder for den personen som nettopp ble lagt til. Hvis det er noen språk du ikke forstår, ringe forsikringsselskapet for nærmere avklaring. Hvis du ser noen avvik i informasjon, ring forsikringsselskapet og har de nødvendige endringene. Når unøyaktig informasjon er rapportert, kan det påvirke betalingen angående et krav.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94276.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring