Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Hva regnes Full dekning Bilforsikring?

"Full dekning" er et begrep som brukes i forsikring som vanligvis refererer til retningslinjer som dekker utgifter til både forsikret sjåførens bil og andres involvert i en krasj, sammen med personskader og skader forårsaket av andre grunner enn en kollisjon. Den nøyaktige bruk av begrepet kan variere, noe som gjør det viktig å kontrollere policyer nøye. Til tross for begrepet, er noen risiko ikke er dekket, spesielt med leid eller leaset biler. Forvirring

"Full dekning" er ofte brukt som et synonym for "omfattende" dekning. Som begge vilkår er noe utsatt for definisjon, er det ikke trygt å bare anta at en "full dekning" politikk gir samme beskyttelse som en annen "helhetlig" politikk. Drivere bør alltid sjekke nøye for å sikre at de vet nøyaktig hva som er dekket.
Omfattende Plus Kollisjon

del av forvirring over vilkår er at full dekning politikk ofte innlemme både sammenstøt og omfattende dekning. Kollisjon dekning betyr at selskapet vil betale reparasjon eller utskifting kostnader for den forsikrede bilen hvis det er involvert i en kollisjon holdt for å være feil av den forsikrede sjåføren. Omfattende dekning dekker reparasjon eller utskifting kostnadene ved den forsikrede bilen hvis den er skadet av andre grunner enn en kollisjon. De vanligste årsakene er brann eller tyveri, men det kan også dekke skader forårsaket ved å slå et dyr.
Ansvar

Ansvarsforsikring dekker en driver mot kostnadene for skader påført andre drivere eller kjøretøy. I de fleste stater, er ansvarsforsikring et ufravikelig krav, selv om minimum dekning grensen varierer. En politikk som selges som "full dekning" vil normalt omfatte ansvarsforsikring samt sammenstøt og omfattende dekning, men det er alltid verdt å sjekke.
Hva er ikke dekket

Full dekningen dekker ikke alle potensielle tap. Det kan bare dekke tauing kostnader som er resultatet av en kollisjon som et krav er gjort, og kan ikke dekke kostnadene knyttet til en mekanisk sammenbrudd. Det kan heller ikke dekke kostnadene ved skade på personlig eiendom som følge av en krasj. Et annet potensielt avdekket kostnaden er tapt inntjening av en person som er avhengig av bilen for virksomheten.
Utleie

Når en driver leier en bil, hennes eksisterende ansvarsforsikring vil vanligvis dekke henne til å kjøre den bilen. Hennes forsikring, vil imidlertid ikke alltid tilby full dekning: dette er fordi leiebil kan være dyrere å reparere eller erstatte enn førerens egen bil, som skal ha blitt brukt som grunnlag for hennes premie. Kollisjon eller omfattende skader vil vanligvis bli tilbudt av selskapet utleie.

En full dekning politikk vil bare vanligvis betale ut til dagens markedsverdi av et kjøretøy. Med en leid bil, kan denne utbetalingen være lavere enn det gjenværende beløpet som skal betales på lånet. Det er vanligvis mulig å ta ut ytterligere dekning for å gjøre opp underskuddet gjennom det som er kjent som en GAP politikk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94293.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring