Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Ontario Automobile Act and Insurance

Automobile forsikring er den vanligste formen for forsikring i Ontario, Canada. Faktisk solgte forsikringsselskapene enn $ 9.9 milliarder dollar i premie i provinsen i 2009. The Ontario Automobile Act skisserer hvilke krav eier av et kjøretøy må opprettholde samt hvordan forsikringsselskaper sitat, garantere og utstede forsikringer. Loven sikrer at et minimum av forsikring opprettholdes på alle kjøretøy og samtidig kontrollere hvordan forsikringsselskaper selger sine produkter. Obligatorisk forsikring requirment

forsikringsloven fastsetter at hver lisensierte kjøretøy må ha minst $ 200.000 i ansvar dekning. Ansvarsforsikring reagerer når du eller en driver av kjøretøyet forårsaker skade på eiendom eller personskade til en tredjepart. Loven fastsetter også at du må bære Ulykke Fordeler dekning som reagerer hvis du eller en driver er skadet i en ulykke, samt Usikrede bilist dekning hvis du er i en ulykke hvor den andre parten ikke opprettholde tilstrekkelig forsikring.


Regulert Insurance priser

Alle forsikringsselskaper som selger bilforsikring i Ontario er regulert av Superintendent of Insurance som jobber for Financial Services Commission of Ontario. The Superintendent krever at hver assurandør til å sende inn sine priser til hans kontor for godkjenning. Når du er godkjent, kan satsene ikke endres på noen måte, inklusive rabatter eller kreditter. Resultatet er at hver auto forsikringspolise er rangert hjelp av en formel overvåket og godkjent av myndighetene.
No-Fault Forsikring System

Ontario bil forsikring er drives som en no-fault system. No-fault forsikring fastsetter at i tilfelle en ulykke, vil forsikringsselskapet betale eventuelle beløp du skylder, uansett hvem som var på feil i ulykken. Formålet med no-fault forsikring er å forenkle og sette fart på lang tid det tar å motta oppreisning, som ingen fastsettelse av skylden må gjennomføres. Bare i de mest alvorlige skadene vil en auto forsikringskrav trenger å gå gjennom rettssystemet.
All-spillere Rule

I Ontario, må hver forsikringsselskapet akseptere hver søker om forsikring, med svært få unntak. Denne regelen sørger for at forsikringsselskapene ikke er i stand til å velge kun de beste risikoene, slik at de med kjøring brudd og ulykker uten dekning. Hver bedrift må innlevere priser for alle typer førere og kjøretøy, ikke bare de som de ønsker å tiltrekke seg. Hvis framlegges, skal en forsikringsgiver gi et tilbud ved hjelp av disse arkivert priser til søkeren.
Bruk av informasjon

Forsikringsselskaper kan bare bruke informasjon som vises på en standard Ontario Automobile Insurance Application når man skal avgjøre priser. Forsikringsselskapene er forhindret fra å bruke kreditt historie, konkurs, sysselsetting status, uansett om du eier et kredittkort, hvor lenge du har bodd i din nåværende hjem, ikke-at-feil ulykker, om bilen er eiet eller leiet, og om det var en periode av tid der du hadde ingen bil forsikring. Bare kjører aktiviteter kan brukes til å bestemme priser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94309.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring