Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Hva er California SR-22 forsikring?

En SR-22, formelt kjent som California Proof of Insurance Certificate, er en form som er påkrevet for visse høyrisiko-drivere, oftest drivere dømt for kjøring under påvirkning. Etter en California driveren er dømt for brudd på en eller flere statlige kjøring lover, har denne driveren til å sende inn en SR-22 med California DMV gjennom en auto forsikringsselskapet for å kunne lovlig kjøre i California. Typer

Det finnes tre forskjellige typer av SR-22 skjemaer i California. Den ene er en bred dekning politikk sertifikat, som dekker økonomiske ansvaret for alle kjøretøy som eies eller ikke eies av sjåføren, en annen er en eiers politikk sertifikat, som kun dekker biler eid av sjåføren. Og det er også en operatør politikk sertifikat, som dekker det økonomiske ansvaret hvis bilisten ikke eier et kjøretøy.
Krav

Førere som har blitt bedømt som risikabelt etter begår visse auto-relaterte bevegelige brudd er juridisk forpliktet til å innlevere en SR-22 skjema med auto forsikringsselskapet. Hvilke typer brudd som krever en SR-22 å være arkivert inkluderer å ha blitt dømt for kjøring under påvirkning, og å være en uforsikret sjåfør som var involvert i en ulykke.

Når skjemaet er arkivert, holder forsikringsselskapet en registrering av SR-22, gir en kopi til California Department of Motor Vehicles og gir en kopi til den forsikrede part.
Filing

Når ønsker å inngi en SR-22, ville du finne og kontakte en DMV-autorisert Bilforsikring byrå eller megler, hvis du ikke allerede har en. Fortell dem at du trenger å sende inn skjemaet, og deretter betale byrået til å behandle dine papirer. SR-22 er deretter sendt til DMV, og du vil motta SR-22 fra byrået sammen med et brev fra DMV. SR-22 må opprettholdes i minimum 36 måneder etter at den er innlevert, eller DMV kan suspendere driving privilegier av bilisten før forsikringen er gjeninnsatt.
Flytting

Førere med en SR-22 på filen som flytter utenfor California måtte forholde seg til kravene i den tilstanden. Før du flytter eller like etterpå, bør du ta kontakt med ditt forsikringsselskap for å finne ut hva du må gjøre for å oppfylle kravene i den tilstanden.
Alternatives
p Det er to alternativer til innlevering en SR-22 med DMV. Under California lov kan en sjåfør publisere en $ 35000 obligasjon eller $ 35 000 i kontanter med DMV stedet for ansvarsforsikring. Alternativt, hvis føreren har DMV-godkjent self-forsikring, som også anses tilstrekkelig bevis på økonomisk ansvar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94310.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring