Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Hva er Omfattende Motor Vehicle Forsikring?

Alle 50 stater har ulike lover når det gjelder motorkjøretøy forsikring krav. Kravene til motorvogn dekning er regulert av staten, men forbrukerne har noen valg. En av disse er omfattende motorvogn forsikring. Definisjon

Omfattende motorkjøretøy forsikring dekker de fleste skader på en bil som ikke er forårsaket av en kollisjon. For eksempel vil skade forårsaket av brann, vind, vann og tyveri alle dekkes av omfattende bilforsikring.
Påkrevd /Valgfritt

Omfattende motorvognforsikring er ikke nødvendig av staten lov. Men hvis det er et lån knyttet til bilen, vil en långiver krever at du har omfattende dekning. Hvis bilen er eid direkte, er det opp til eieren å avgjøre om denne dekningen er verdt prisen.

Premie

Premien for omfattende motor Bilforsikring er årlig eller månedlig avgift for forsikringen. Denne avgiften varierer avhengig av merke og modell av bilen og eierens kjøring posten.
Egenandel

Egenandelen er bileieren er out-of-pocket kostnader hvis det er skade på kjøretøyet ikke er forårsaket av en kollisjon. Når de bestemmer seg for egenandelen for omfattende motorkjøretøy forsikring, må bileieren vurdere hvor mye han har råd til å betale hvis bilen er skadet.
Frontruter

Dekning av frontruter i omfattende motorvogn forsikring varierer, men er dekket til en viss grad i alle 50 delstater.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94282.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring