Norge bil >> Biler >> Car Insurance >> omfattende Forsikring >> Content

Forskjellen mellom Omfattende og tredjeparts Car Insurance

Tredjeparts bilforsikring blir ofte referert til som ansvarsforsikring. I de fleste stater, er det nødvendig dekning. Omfattende forsikring beskytter den forsikrede kjøretøyet mot vær og andre ikke- kollisjonsskade . Tredjeparts Car Insurance

Ansvarsforsikring dekker skader eller skader som de forsikrede årsakene til en tredjepart . Det tilbyr både materielle skader og personskade ansvar . Sikrede må bli funnet på feil for tredjeparts krav for å bli hedret . Ansvarsforsikring dekker ikke kostnadene for skader på forsikredes kjøretøy eller skader.
Omfattende Forsikring

Omfattende forsikringen dekker kostnadene for skader på den forsikrede kjøretøy som er forårsaket av noe annet enn en ulykke eller kollisjon. Eksempler på dekning ville være brann, tyveri , flom eller dyr skade. Den dekker ikke skader kostnader til tredjeparts kjøretøyer. Omfattende forsikring har normalt en egenandel knyttet til den.

Statlige krav

I de fleste stater, er tredjeparts ansvarsforsikring obligatorisk . Bevis på forsikring er vanligvis nødvendig å registrere et kjøretøy. Omfattende dekning , derimot , er ikke en nødvendig dekning og er ofte anbefales ikke på eldre , lav verdi biler .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-insurance/comprehensive-insurance/94321.html

Previous:
Next:

omfattende Forsikring