Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> lave Riders >> Content

Hvordan bygge en lav-Rider Engine

Motoren i en lav rytter er ikke nødvendigvis en "hot rod" motor, så det meste av bygningen som er gjort på dem er estetisk. Utnytte billet aluminium og krom er en fin måte å oppnå et tøft utseende uten faktisk å bryte inn i motoren. Maling visse deler av motoren for å matche komponenter på kjøretøyet er også en levedyktig måte for å forbedre utseendet av motoren. Du trenger
Valve dekker /maling
Air renere bolig /maling
Tilbehør
Overskrifter /skjerf
Vis flere instruksjoner
en

Chrome plate eller male ventildeksler, inntak manifold og luftfilter boliger. Dette er en billig, rask og effektiv måte å drastisk forbedre utseende på motoren i din lave rytter. Noen velger en krom dress-up kit, mens andre liker å matche kroppen maling til dette tilbehøret, og skaper en dynamisk utseende.
2

Install billet aluminium eller andre tilpassede trinse sett. Disse settene kan være ganske dyre, men de er et flott tillegg til motorrommet av en lav rytter. I tillegg kan noen trinser kjøpes som er "underdriven" eller mindre enn andre trinser med om lag 10 prosent, slik at ting til å bevege seg raskere på et lavere turtall. Trinser kan også være maling-matchet til resten av bilen, men husk at de bevegelige belter vil ta sin toll på overflaten hvor de rir.
3

Fiks opp eksosen system for å inkludere en kvalitet sett med overskrifter, en god to-eller tre-kammer skjerf (eller lyddempere hvis du planlegger å kjøre en dobbel eksos), og dress-up eksos tips som ofte er forkrommet eller rustfritt stål. Mange Low Rider eierne vil gjøre tipsene ekstremt liten slik at motoren spretter når bremse ned, er som en stor oppmerksomhet grabben.
4

Legg til tilpassede tilbehør som dynamoer, strøm-styring pumper, brake boosters eller air condition enheter. Disse kan være maling-matchet til bilen, eller kjøpes som krom eller aluminium stykker også. For den nostalgiske utseende, bare la dem rå kan være det beste alternativet, samtidig som de sparer tilpassing for andre deler av motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/low-riders/92878.html

Previous:
Next:

lave Riders