Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> lave Riders >> Content

Slik Lavere våren for en 1992 Honda Civic

Senke plass mellom veien og 1992 Honda Civic vil betale seg i bedre ytelse. En lavere tyngdepunkt vil øke bilens evne til hjørne og den samlede håndtering. Det kan også forbedre brennstoff kjørelengde fordi det vil være mindre luftmotstand. Den coil-over spring som huser støt demper på støtdemper enheten regulerer hvor langt opp fra bakken dine Kulturhus turer. Erstatte aksjen spiral-over fjærer med spesialdesignet etter-markedet fjærer for å redusere 1992 Honda Civic. Du trenger
4 bil knekt
Tire jern
Flat-skrutrekker
Pipenøkkel satt
Fastnøkkel satt
Momentnøkkel
Coil-over fjærer

Vis flere instruksjoner
en

Løft den fremre enden av Civic med to bil knekt sikret fast til rammen.
2

Bruk et dekk jern til Fjern lug nuts på begge hjulene. Løft hjulene utenfor sine huber og fjerne dem.
3

Finn støtdemper cap i hjulet godt. Hetten er en rektangulær plastdeksel omtrent på størrelse med et spillkort som beskytter nøtter fester støtdemper montering på kjøretøyet. Lirk av hetten med en flat skrutrekker.
4

Løft aksel hus ca 1/2 en tomme, bruker de andre to bil knekt. Du ønsker å løfte den aksel-stillingen, slik at den ikke henger ned fra bilen. Pass på at du plasserer de to knekter symmetrisk og jevnt under akselen.
5

Fjern de to mutrene som fester toppen av støtdemper forsamlingen til kjøretøy, ved hjelp av en fastnøkkel. Når nøttene blir fjernet akselen skal hvile utelukkende på pluggene.
6

Senk jack langsomt til coil-over spring kommer gratis av sjokk dampener. Velte toppen og bunnen av våren fra sine gummiputer med hendene. Ta av våren.
7

Monter den nye coil-over spring på plass. Sakte heve jekken under akselen bolig til du kan feste støtdemper montering. Veilede våren og demper forsiktig på plass og løfte akselen. Kontroller at coil-over spring sitter på øvre og nedre gummiputer.
8

Fest de to mutrene på toppen av støtdemper forsamlingen, med en momentnøkkel. Stram den øvre mutteren til 16 fot-pounds og den nedre mutteren til 14 fot-pounds.
9

Clip plast støtdemper hetten tilbake på plass.
10

Repeat trinn 3 til 9 på den andre foran støtdemper montering.
11

Sett på forhjulene og fest dem med de hjulmuttere. Trekk til hjulmutrene med et dekk jern. Fjern de to bil knekt holder opp Akselhuset og sakte lavere forsiden av Civic.
12

Gjenta prosessen med bakakselen før du har byttet alle fire spiral-over fjærer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/low-riders/92892.html

Previous:
Next:

lave Riders